2777
2789
عنوان

بانو جانگ

| مشاهده متن کامل بحث + 7564 بازدید | 216 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیف کردم وقتی مرد

😂😂😂😂نامرد

"من از امروز شروع به تغییر میکنم" ✨️🌱 ^۱۴۰۳/۱/۱۲^ تغییر مثبت🌿🤍 رو به جلو...🏃‍♀️ دیگه بی انگیزه و ناامید نیستم نسبت به زندگیم 🙂 شاید یه روزایی حالم خیلی بد بود، اما یاد گرفتم که:✨️🌱 زندگی همیشه قرار نیست ایده ال باشه... قرار نیست همیشه بخندی همیشه کارای مثبت کنی همیشه فکرت و رها کنی... یه جاهایی هم زندگی سختی داره غم و غصه داره ناراحتی داره گریه داره! که وجود همه اینا لازمه زندگیه! نباید ناامید شد✨️🫂🤍 شروع دوباره 🏃‍♀️🤍🌿 خودش یه برد محسوب میشه🌱 خودت حال خودتو خوب کن و با کارای کوچیک توی خودت انگیزه ایجاد کن. حذف ادمهای سمی از زندگیت🦋 اولین قدم برای خوب کردن حالته...
آره و با هدف اینکه امپراطور رو اغوا کنه می فرستنش به قصر....اول فقط هم خوابه امپراطور بوده! ولی بعد ...

نه عزیزم به خاطر این از چشم امپراطور میوفته که مرتکب جرم میشه 

امپراطور هیچوقت دونگی رو به اندازه بانو جانگ دوست نداشته 

و حتی زمانی که بانو جانگ اعدام میشه امپراطور دستور میده که از این به بعد هیچ کدوم از همسر های امپراطور که رعیت هستن نمیتونن ملکه بشن 

به خاطر همین دونگی ملکه نمیشه

درسته ولی وقتی اول و آخر خودش بود چرا اون همه خباثت؟؟  امپراطور غیر دونگ یی ۱۰ تا زن داشته و ا ...

بابا دقیقا عین ناصرالدین شاه خودمون بوده😂که هزارتا هم خوابه و صیغه ای داشته خب بابا دیگه شاه بوده😂

ولی سوگولیش جیران بوده اونو دوست داشته....و شخصیت جیران هم طوری که توی تاریخ گفتن بسیار زن زیرکی بود

امپراطور هم سوگولیش دونگی بوده😂

"من از امروز شروع به تغییر میکنم" ✨️🌱 ^۱۴۰۳/۱/۱۲^ تغییر مثبت🌿🤍 رو به جلو...🏃‍♀️ دیگه بی انگیزه و ناامید نیستم نسبت به زندگیم 🙂 شاید یه روزایی حالم خیلی بد بود، اما یاد گرفتم که:✨️🌱 زندگی همیشه قرار نیست ایده ال باشه... قرار نیست همیشه بخندی همیشه کارای مثبت کنی همیشه فکرت و رها کنی... یه جاهایی هم زندگی سختی داره غم و غصه داره ناراحتی داره گریه داره! که وجود همه اینا لازمه زندگیه! نباید ناامید شد✨️🫂🤍 شروع دوباره 🏃‍♀️🤍🌿 خودش یه برد محسوب میشه🌱 خودت حال خودتو خوب کن و با کارای کوچیک توی خودت انگیزه ایجاد کن. حذف ادمهای سمی از زندگیت🦋 اولین قدم برای خوب کردن حالته...
آره واقعا دلم سوخت واسش... خود سریال هم به خوبی مثبت بودن جانگ‌رو در اوایل نشون داد

دقیقا💔

نه عزیزم به خاطر این از چشم امپراطور میوفته که مرتکب جرم میشه  امپراطور هیچوقت دونگی رو به اند ...

عزیزم خود امپراطور از دونگی میخواد که ملکه بشه همین قسمتی که امشب قراره پخش شه ولی دونگی رد میکنع