2777
2789
عنوان

بانو جانگ

| مشاهده متن کامل بحث + 7562 بازدید | 216 پست
حتی خود امپراطور اون اولاش کلی قربون صدقه بانو جانگ میرفت تصور کن یهو این محبته قطع شد و بانو جانگ ل ...

دقیقااااااا والا حق داشته😐

خیلی سخته یدفعه ای اینجوری با چشم خودتم ببینی!

بعد بانو جانگ ک اوایل امپراطور اونجوری باهاش برخورد میکرد واقعا گول احساسات لحظه ای شو خورد و عاشق امپراطور شد!

بانو جانگ واقعا امپراطور رو دوست داشت

ولی امپراطور خیلی بهش بد کرد خیلی....

حتی خودشم یه دیالوگی داشت که مادرش بهش میگفت هیجوقت نباید به قلب یه مرد اعتماد کرد و اون امپراطوره و....هزارتا هم خوابه داره!

ولی خودش گفت که من اشتباه کردمو

به قلب امپراطور اعتماد کردم!

"من از امروز شروع به تغییر میکنم" ✨️🌱 ^۱۴۰۳/۱/۱۲^ تغییر مثبت🌿🤍 رو به جلو...🏃‍♀️ دیگه بی انگیزه و ناامید نیستم نسبت به زندگیم 🙂 شاید یه روزایی حالم خیلی بد بود، اما یاد گرفتم که:✨️🌱 زندگی همیشه قرار نیست ایده ال باشه... قرار نیست همیشه بخندی همیشه کارای مثبت کنی همیشه فکرت و رها کنی... یه جاهایی هم زندگی سختی داره غم و غصه داره ناراحتی داره گریه داره! که وجود همه اینا لازمه زندگیه! نباید ناامید شد✨️🫂🤍 شروع دوباره 🏃‍♀️🤍🌿 خودش یه برد محسوب میشه🌱 خودت حال خودتو خوب کن و با کارای کوچیک توی خودت انگیزه ایجاد کن. حذف ادمهای سمی از زندگیت🦋 اولین قدم برای خوب کردن حالته...
پس در نتیجه امپراطور آدم بده بوده که هول بوده😂😂😂😂 ولی آره واقعا قبول دارم که تو تاریخ از بان ...

ادم خوبی نبوده بانو جانگ

بسیار حریص و طمع کار بوده

و بله کلا پادشاهان کره همشون هول بودن😂

بنده فرد جالبی نیستم به انسان های دیگر مراجعه کنید.💕🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اول و اخر خودش نبود دونگی اومد مزاحمش شد اونم تلافی کرد اضافی بودن دونگی به خاطر بد بودنش نیست ب ...

شاید... ولی رسمشون بوده دیگه😂

راستی... قبل دونگی امپراطور یه زن دیگه هم داشت که اون زن چهارم بود

🌱🫂Softly , I become endless, in you 

توی واقعیت تاریخ کره دونگی اصلا آدم خوبی نبوده 

و امپراطور خیلی بانو جانگ رو دوست داشته ولی چون بانو جانگ وارد بازی سیاست میشه از چشم امپراطور میوفته و اخرشم به خاطر جرمایی که مرتکب شده اعدام میشه 

سریال دونگی واقعی بوده تو اون زمان بانو جانگ زیباترین بانو کره بوده

آره و با هدف اینکه امپراطور رو اغوا کنه می فرستنش به قصر....اول فقط هم خوابه امپراطور بوده! ولی بعد ها هرچی رو به جلو تر میره بیشتر امپراطور رو شیفته خودش میکنه تا جایی که امپراطور باهاش ازدواج میکنه و میشه همسر نجیب زاده امپراطور!

و حتی به مقام ملکه ای هم میرسه

بسیار زن زیرک و دانا و البته زیبایی بوده!

از دونگی هم خیلی قشنگتره حتی تو فیلم!

ولی خب دیگه امپراطور اعتمادشو نسبت بهش از دست میده

و تو همین حین دونگی اعتماد امپراطور رو جلب میکنه

و این میشه شروع عشق و دوست داشتن شون 

و امپراطور نسبت به بانو جانگ کاملا سرد میشه و کم کم نادیده اش میگیره دیگه‌....

و اینه اشتباهش!

چون بانو جانگ عاشقش شده بود واقعا

و دوسش داشت!

"من از امروز شروع به تغییر میکنم" ✨️🌱 ^۱۴۰۳/۱/۱۲^ تغییر مثبت🌿🤍 رو به جلو...🏃‍♀️ دیگه بی انگیزه و ناامید نیستم نسبت به زندگیم 🙂 شاید یه روزایی حالم خیلی بد بود، اما یاد گرفتم که:✨️🌱 زندگی همیشه قرار نیست ایده ال باشه... قرار نیست همیشه بخندی همیشه کارای مثبت کنی همیشه فکرت و رها کنی... یه جاهایی هم زندگی سختی داره غم و غصه داره ناراحتی داره گریه داره! که وجود همه اینا لازمه زندگیه! نباید ناامید شد✨️🫂🤍 شروع دوباره 🏃‍♀️🤍🌿 خودش یه برد محسوب میشه🌱 خودت حال خودتو خوب کن و با کارای کوچیک توی خودت انگیزه ایجاد کن. حذف ادمهای سمی از زندگیت🦋 اولین قدم برای خوب کردن حالته...

عاشقشممم

#حامی_حیوانات!_نویسنده... تو تاپیک حیوانات تگم کنید=}                                ‌‌‌.           من وقتی از واژه بچه استفاده میکنم منظورم چیزیه که شما به چشم پِت می‌بینید.                                                      هیچ انسانی اشرف مخلوقات  نیست هیچ حیوانی نجس / نحس نیست حیوانات هم برای تغذیه ما خلق نشدن  _.غذارسانی به حیوانات اکوسیستم  رو بهم نمیزنه.   حیوانات خانگی[سگ گربه جونده و پرندگان و خزندگان خانگی]  جاشون تو طبیعت نیست و توانایی زندگی تو طبیعت رو ندارن. و در آخر همه حیوونا از همه انسان ها درک و محبت بیشتری دارن و از همه ادما بهترن اونایی که غیر اینو میگن از کلمه <آدم>به درک کافی نرسیدند!                  هرکس سبک زندگی  متفاوتی داشته و سبک زندگیش تجربه هاش رو تو هرچیزی مشخص میکنه و هرکسی تو چیزی تجربه و درک بیشتری داره                         کسانی که مخالف حیوانات هستن غیر نظرات من رو دارن نیان تو تاپیک های من چون میدونین نشونه بی ارزشی خودتونه                                                       انسان ها خود ارزش خود را تعیین می‌کنند"ویکتور هوگو"