2777
2789

از همون اول  ازدواجم بخاطر مامانش بامن بحث میکنه

تو باید بری خونه تکونی عید کمکش کنی.. 

تو باید از خونه خودتون غذا درست کنی ببری براش

تو باید همش کنار مادرم باشی همه کاراشکنی باهاش همش بری بیرون....

منو دیونه کرده دیگه نمیتونم تحملش کنم

تازه مادرشم بمن بی احترامی میکنه بمن میگه کار خوبت کرد.. حقته باید کو.نتو بسوزونه.. انگار دشمنی داره باهام

چون نرفتم عید کمک مادرش کنم بهم میگه خدارو شکر میکنم مادرم افتاده نشده ک دست نگاه کنه تو بشه بتو نیاز داشته باشه...

هزار حرف منو میزنه خدا هیچ دختری گیر همچین مردا نیوفتن

ازتون میخام برا حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید

دعا کنید همسرم و مادرشوهرم به سزای عملشون برسن خیلی بمن ظلم کردن

من تو دوران عقد هستم خونشون خیلی دیر ب دیر میرم

الانم بخاطر بحثایی ک باهام کرد گوشیمو خاموش میخام کنم

اگه بحث ب طلاق ختم بشه حرف من میرسه؟ میخام مهریپو تا قرون اخر بگیرم؟ همه شو میدن؟ بجایی ک اون از رفتن من بترسه بیشتر داره ازیتم میکنه... من عقد کردم اما هنوز سر خ نه زندگیمون نرفتیم و تا زمانی ک عروسی نگیریم نمیریم  جواب سولاامو بدین برام دعا کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدی و‌ دارن این رفتارارو باهات میکنن 

دوران نامزدی دورانه شناخته همدیگس اینکه از الان اینجوری رفتار میکنه بعد که عروسی کردین چه توقعی میشه ازش داشت 

خونه رو مرتب کردم! حالا تنها چیزی که اینجا بهم ریخته اس،منم! :) 

این آقا زن میخواست چکار

شبا باید بره پیش مادرش بخوابه اون زنشه در حقیقت 

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

قشنگ فکراتو بکن طلاق تصمیم مهمیه باید با خانواده ات مشورت کنی حتما

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

با مشاور خوبی حرف بزن 

آینده پیش بیتی نشدست ولی بااین توصیفات دقت خیلی کن

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

مهریت رو نصف بهت میدن طلاقم‌که پروسه خودشا داره احتمالا دو سالی دست بند میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

چی بگم والا امثال همسر شما زیادن. فکر میکنن کلفت میگیرن برا ننشون.خب اون ننه تو قبل اومدن عروس چیکار میکرد؟از الان به بعد هم روال زندگیش همونه... اینا تا یک بار زندگیشون بهم نخوره درس عبرت نمیگیرن.خدا خودش شوهرتو سر عقل بیاره کارای مسخرشو کنار بذاره

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حق میدم بهت سخته 

ولی حالا شما فکر کن مامان خودته 

یه کمکی بکن.