2777
2789

• جوش و التهاب های پوستی یه مشکل شایع برای خانم ها در زمان پریود است🩸

"با نزدیک شدن به این زمان سروکله جوش ها پیدا میشه گاهی از چند روز قبل این جوش ها روی صورت و چونه ظاهر میشن.🧸🎈"

• نوسانات هورمونی که قبل از پریود اتفاق میوفته شرایط متفاوتی رو برای خانم ها ایجاد میکنه🎁

ممکنه بعضی ها دچار سردرد ، خستگی ، گرفتگی عضلات بدن بشن ، جوش هم یکی از مشکلاتیه ک ممکنه تجربه کنید.🌻🌖

☆در زمان پریودی هورمون ها دائما تغییر میکنن🦋🐌

• تغییرات هورمونی باعث تغییراتی روی پوست میشن بالا رفتن هورمون پروژسترون در نیمه دوم سیکل باعث میشه فعالیت غدد چربی افزایش پیدا کنه💚🥑

• افزایش چربی پوست محیط عالی برای رشد باکتری ها ایجاد میکنه که باعث بیرون زدن جوش ها میشه🌩🔥

+ البته فقد هورمون ها نه بلکه رژیم غذایی نامناسب ، مصرف بیش از حد شیرینی و غذاهای چرب هم عامل تشدید کننده جوش هستند💛🍋

•|برای بهبود جوش چیکار کنیم؟🦋💘|•

•جوشهارو دستکاری نکنید؛🌴🐝

• روزی دوبار صورتتون رو تمیز کنید؛🌸🌵

• حتما ضد آفتاب بزنید؛☀️🐣

• از محصولات پوستی فاقد چربی استفاده کنید؛🍓✨

• مصرف مواد قندی و پرچربی رو کاهش بدید؛ 🎨🍃

• قبل از خواب حتما آرایش رو از صورتتون پاک کنید؛🌼🌙

یکی به من بگه الان که حاملم چرا صورتم پر جوش شده؟

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان