2777
2789
عنوان

جرئت داشتن تو زندگی خیلی مهمه نه؟

194 بازدید | 7 پست

جرئت داشته باشی ‌رشته یا کار مورد علاقتو ادامه بدی حتی اگه خانوادت مخالف باشن جرئت جلوشون وایسادن و جنگیدن داشته باشی

اگه ازدواجت ناموفق بود تو دوران عقد با اینکه خانوادت اذیتت میکنن جرئت طلاق گرفتن داشته باشی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نقش پادری را بازی نكنید

فكر می‌كنيد چرا آدم‌هايی كه بيشترين فداكاری و دلسوزی را در حق ديگران مي‌كنند و حتی در اين راه از خواسته‌های خود می‌گذرند "نمی‌توانند" به اندازه افرادی كه چنين روشی را در زندگی ندارند، محبوب‌تر باشند؟

برای اين‌كه محبوب و زيبا باشيد هرگز نقش پادری را به‌عهده نگيريد تا ديگران از رويتان رد شده و لگدمال‌تان كنند.

سعی نكنيد خودتان را به خاطر ديگران قربانی كنيد.

خواسته‌ها و نيازهايتان را با جرات بيان كنيد تا ديگران هم شما را جدی بگيرند.

نقش پادری را بازی نكنید فكر می‌كنيد چرا آدم‌هايی كه بيشترين فداكاری و دلسوزی را در حق ديگران مي‌ ...

سختیش خیلی بیشتر از ۴ خط نوشتنه

مخصوصا ک از بچگی اینجور تربیت شده باشی

خورد شدن داره

افسردگی داره

تنها موندن داره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خیلی مهمه 

ولی من ترسو و بی اراده هستم 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

سختیش خیلی بیشتر از ۴ خط نوشتنه مخصوصا ک از بچگی اینجور تربیت شده باشی خورد شدن داره افسردگی داره ...

در دنیایی که همه سعی می‌کنند شبیه به هم باشند جسارت کن و متفاوت باش

و در زمانی که همه از هم تقلید می‌کنند جرات کن و متمایز باش

زندگی کوتاهتر از آن است که به تکرار و تقلید بگذرد