عشقفرزند مدیر عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 313 عنوان سونوی قلب | مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 54 پست دوستان تو هفته چندم رفتید قلبشو دیدین؟ 1402/12/25 | 09:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
96ساغر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 3579 برام دعا کن برم بگن همه چیش خوبه انشالله که همه چیز خیره و بهترین ها برات اتفاق بیوفته و خدایی که به شدت کافیست.
آروم_باش عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 1136 ایشالا بسلامت بگذرونی بارداریتو تو رو خدا برا منم خیلی دعا کن من ۷ ساله منتظر بچم الانم دکتر هرروز ب ... الهی خدا حفظش کنه 😍❤️ منم انوکسا میزنم چون یه سقط داشتم دوز چند میزنی ؟ به من ۶۰ داده آسپرین هم میخوری؟ آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️
عشقفرزند مدیر استارتر عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 313 الهی خدا حفظش کنه 😍❤️ منم انوکسا میزنم چون یه سقط داشتم دوز چند میزنی ؟ به من ۶۰ داده ... دوزشو نمیدونم باید نگاه کنم پاکتش پیشم نیست دو روزه شروع کردم دکتر گفته دور ناف بزن ولی ماما میگه تو بازو یا ران پا هم میشه شما کجای بدنت میزنی؟
عشقفرزند مدیر استارتر عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 313 الهی خدا حفظش کنه 😍❤️ منم انوکسا میزنم چون یه سقط داشتم دوز چند میزنی ؟ به من ۶۰ داده ... آره اسپرین ۸۰ هم روزی یکی
آروم_باش عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 1136 دوزشو نمیدونم باید نگاه کنم پاکتش پیشم نیست دو روزه شروع کردم دکتر گفته دور ناف بزن ولی ... من اولش تو بازو میزدم عزیزم الان پنج سانتی متر از ناف فاصله میدم میزنم بیشتر سمت چپ و راست میزنم آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️
آروم_باش عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 1136 آره اسپرین ۸۰ هم روزی یکی منم ۸۰ میخورم ، روزی یه شیاف پروژسترون هم میزنم آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️
عشقفرزند مدیر استارتر عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 313 من اولش تو بازو میزدم عزیزم الان پنج سانتی متر از ناف فاصله میدم میزنم بیشتر سمت چپ و راست میزنم اگه همش تو بازو بزنی فرقی که نداره ؟ چون ضد انعقاد خونه فرق نباید داشته باشه جاش
آروم_باش عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 1136 اگه همش تو بازو بزنی فرقی که نداره ؟ چون ضد انعقاد خونه فرق نباید داشته باشه جاش درسته گلم فرقی نداره ولی من بازو هام کبود شده بود اذیت بودم دیگه توی شکم زدم آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️
عشقفرزند مدیر استارتر عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 313 درسته گلم فرقی نداره ولی من بازو هام کبود شده بود اذیت بودم دیگه توی شکم زدم میگم من از وقتی شروع کردم به زدن این امپولا ادرارم تیره تر و غلیظتر شد برا شما هم همینطور بوده یا فقط من اینجورم؟
آروم_باش عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 1136 میگم من از وقتی شروع کردم به زدن این امپولا ادرارم تیره تر و غلیظتر شد برا شما هم همینطور بوده ... عزیزم حتما به دکترت بگو ، واسه من فرقی نکرد آروم باش ، صبور و آهسته پیش برو خالص باش❤️