2777
2789

یه عالمه ظرف از دیروز جمع شده بود

چون هم وقت نکردم بشورم

هم چند روزه حال جسمیم خوب نیست

نمیتونم خیلی کار کنم دل و پهلوهام درد میگیره

خلاصه امشب یکم بهتر بودم پا شدم بشورم

شوهرم اومد کمک بده ظرفای شسته رو از ابچکان خالی کنه جا باز بشه

قابلمه از دستش افتاد

فرنچ پرس و دو تا ماگم افتاد کف اشپزخونه خورد شد

من فقط نگاه کردم

دیگه هیچی نگفتم کلا یه چی میشکنه اصلا برام مهم نیست

به ظرف شستنم ادامه دادم

بعدا خودش شروع کرده به اینکه اره چرا اینقد ظرف رو هم جمع شده ؟

میگم ولش کن مهم نیست شکستنی برا شکستنه

همینجوری چند تا جمله که دقیق یادم نیست گفت و رفت

منم دست تنها اون همه ظرفو شستم خورده شیشه ها رو جمع کردم جارو زدم پهلومم درد گرفته بود بدجور

بعد الان ناراحتم میگه ناراحت نباش میرم برات دوباره هم ماگ میخرم هم فرنچ پرس چرا براشون ناراحتی

انگار درد من اوناس 🫠

خدایا بسه دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان به جای تاپیک زدن خیلی واضح و شفاف علت ناراحتیتون را بهش بگید

اون فکر میکنه مشکل شکستن ماگه

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

الان به جای تاپیک زدن خیلی واضح و شفاف علت ناراحتیتون را بهش بگید اون فکر میکنه مشکل شکستن ماگه

گفتم دیگه

گفتم مگه همون اول که شکست من نگفتم فدا سرت

بعد تو این مدت هیچوقت بابت شکستن چیزی سرزنش نشده که بخواد همچین فکری کنه

خدایا خدایا خدایا از دست بعضی کاربرای سایت مشکلم با شوهرم کلایادم رفت خدایا شکرت

😂😂😂

آدم میمونه چی بگه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وااای ببین مشکلم با شوهرم یه طرف تو یه طرف خب پول داشته باشم میخرم دیگه شماره کارت بدم هزینشو شبا کن ...

فک نمیکنم اینقد گرون باشه ک شلوغش کردی

آخه دلم سوخت برات مریض بودی و ظرفات همه جمع شده

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡