2777
2789
عنوان

شما بودین با این پدر چیکار میکردین

166 بازدید | 10 پست

چن سال پیش ازش چک خواستیم فقط ۴میلیون نداد گفت ندارم در صورتیکه میدونستم داره

الانم برا سی میلیون وام گفتیم ضامن شو اولش قبول کرد بعد که چک خواستن از بانک چکش قدیمی بود گفتیم عوضش کن برا خودتم بهتره نکرد بهونه اورد زنگ زد بمن گفت سی میلیون چیه اخه بیخیال شین 

خیلی ناراحتم جلوی همسرم کوچیک شدم شما بودین با همچین پدری چه برخوردی میکردین 

هیچی 

مثل چیزی که مونده گلو، نمیشه تف کرد ن میشه قورت داد

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی  مثل چیزی که مونده گلو، نمیشه تف کرد ن میشه قورت داد

دقیقا حال الان منو گفتی🙂نه دلم میخاد قهر کنم و بروم بیارم که اونم مجبور شه نه دلم میخاد فک کنه ناراخت نشدم😞 

وضع مالی شوهرم خیلیییی از پدرم بهتره خودشم میدونه کار و درامدش خوبه بعد یبار یه وام ناچیز خواستیم بگ ...

کاش بمنم رک میگفت نمیشم منم به شوهرم میگفتم بیخال بابام شو 

الانم ثبت نام کردیم بانک لغو نمیکنه دوست شوهرم ضامن شه

منم عین شما ی پدر دارم ولی انگار ندارم همین نهایت احترامشو میزارم و در ماه ی بار میبینمش

من فقط از قضاوت بقیه نگران و دلخورم وگرنه خودم که خیلی وقته بیخیالش شدم و انتظاری ندارم ازش

کاش بمنم رک میگفت نمیشم منم به شوهرم میگفتم بیخال بابام شو  الانم ثبت نام کردیم بانک لغو نمیکن ...

درکت میکنم خیلی سخته با این کاراشون خودشونو از چشم ادم میندازن بعد میگن چرا داماد و عروس احترامشونو ندارن

اگر راه نداره کسی دیگه ضامن شه به مادرتون صحبت کنید