2777
2789
عنوان

من با این بشر چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 47 پست
و همسر منی که حتی تو خونه نمی زاره تاپ شلوار بپوشم .

افراط و تفریط هیچ کدوم قابل قبول نیس

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهتره به زن بردارت بگی حواسشو جمع کنه میتونی سربسته بگی 

چون روابط اینجوری بین خانواده ها زیاد شده دارم اینو بهت میگم روابط مرد با خواهر زن با زن برادرخودش با زن برادر همسرش با مادرزنش با دوست زنش و…..

خیلیییی اینجور روابط زیاد شده خواهشا چشماتو باز کن تا کار به جاهای باریک کشیده نشده دارم اینو جدی بهت میگم ببخشید این حرفو میزنم اما با توجه به صحبتاتون حس میکنم زن برادرتون واقعا مورد داره و تا با شوهرتون رابطه برقرار نکنه دست بردار نیس

این چیزارو جدی بگیرید لطفاااااااا

عجب صبری داری شما خدایی من بودم واقعا طاقت نمی آوردم

چی بگم یه بار خواب بودم همسرم داشت قلیون میکشید رفته بود کنارش به بهونه سوال کردن,شرو ب قلیون کشیدن .. زمونه بد شده اگه روزی همسرامون این ادما رو ب ما ترجیه دادن همون بهتر ک کنارمون نباشن.

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
چی بگم یه بار خواب بودم همسرم داشت قلیون میکشید رفته بود کنارش به بهونه سوال کردن,شرو ب قلیون کشیدن ...

همسرت خیلی از برادرت سر هست؟  نه این حرفو نزن  زنها بلدن فتنه گری کنن، سعی کن حواست به زندگیت باشه، با برادرت خوبه؟  خوب طلاقش نمیده

عزیزم بهتره به زن بردارت بگی حواسشو جمع کنه میتونی سربسته بگی  چون روابط اینجوری بین خانو ...

همسر من رو نمیشناسید حق دارید نگران باشید.من فقط ناراحتم ازینکه اصالت رفتاری نداره ایشون,حداقل از نظر من

همسرت خیلی از برادرت سر هست؟  نه این حرفو نزن  زنها بلدن فتنه گری کنن، سعی کن حواست به زند ...

از نظر ظاهری نه ولی درک همسر و مردم داری همه جا تکه.روابطشم با برادرم عالیه ,از دو طرف

همسر من رو نمیشناسید حق دارید نگران باشید.من فقط ناراحتم ازینکه اصالت رفتاری نداره ایشون,حداقل از نظ ...

عزیزدلم من مردی رو میشناختم که همه رو اسمش قسم میخوردن سرش بالا نمیومد زن خودشم به زور میدید از بس سنگین بود

اما ببخشید ببخشید یه خانم جن*ده اومد و جوری از راه به درش کرد که تصورشم نمیتونی بکنی

بخدا از زنا هرررر کاری برمیاد هررررر کاری 

اراده کنن میتونن نجیب ترین مردارو از راه بدر کنن 

حالا شما بشین کارای زن برادرتو تماشا کن بعدا عواقبشم ببین که چجور با شوهرت میریزه رو هم

عزیزدلم من مردی رو میشناختم که همه رو اسمش قسم میخوردن سرش بالا نمیومد زن خودشم به زور میدید از بس س ...

همسر من با حیاتر ازین حرفاس عزیزم

چه طوری میتونید برای همه یه نسخه بپیچید اخه

انشالله که به حق علی ع شر این زن به خودش برگرده زندگی شما هم روز به روز بهتر و عاشقانه تر شه

انشاالله منش رفتاریش تغییر کنه.ممنون از همراهیت عزیزم

قربانت، واقعا ناراحت شدم، زنده باشی عزیزم

برای خوشبختی برادرم دعا کن لطفا

همسر من با حیاتر ازین حرفاس عزیزم چه طوری میتونید برای همه یه نسخه بپیچید اخه

من یه نسخه نپیچیدم برا همه اما من خودم وکیلم و هر روز تو دادگاهام روزانه کلی از این موارد میبینم که همسرشون معتقد بود شوهرش با حیاترین مرد رو کره زمینه اما…

حواستون به زندگیتون باشه زمونه ی خیلی بدی شده من دارم هشدار میدم که دوروز دگ نیاید تاپیک بزنید شوهرمو درحال رابطه با زن بردارم دیدم حالا چه خاکی به سرم بریزم