2777
2789
عنوان

من با این بشر چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 47 پست
یه مرضی داره الکی که نمیچسبه بهش

کلا میخاد به هر نری بچسبه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

اگه من بودم تو خشتکش بمب میذاشتم

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه من بودم تو خشتکش بمب میذاشتم

من واقعیت باهاش گرمم دوسشم دارم ولی این کاراش رو نمیپسندم.داداشم خیلی برای ما عزیزه به هیچ قیمتی نمیخام ناراحتیش رو ببینم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
من واقعیت باهاش گرمم دوسشم دارم ولی این کاراش رو نمیپسندم.داداشم خیلی برای ما عزیزه به هیچ قیمتی نمی ...

دنیا داره برعکس میشه زنا میرن طرفا مردا

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

اخه ممکنه وقیح تر شه، بیچاره برادرت

بدیش اینه نمیشه اگاهش کرد.من مجبورم ب همسرم بسپارم اسباب ناراحتیم رو فراهم نکنه حس میکنم ازین طرف دستم بستس

دنیا داره برعکس میشه زنا میرن طرفا مردا

اره.خودشم از داداشم خواستگاری کرد و علی رغم میل باطنی ما پا توی خونمون گذاشت

اره.خودشم از داداشم خواستگاری کرد و علی رغم میل باطنی ما پا توی خونمون گذاشت

زن داداش من با سه نفر دوست بود هروقت میحواست اسم داداشمو بگه اسم رلاشو میگفت قاطی کرده بوود طلاقشو گرفتیم داداشم الان یه مرده متحرکه

به پدر مادرت هم نمیتونی بگی؟  

مامانم میدونه رفتاراش با ارزشای ما متفاوته

زن داداش من با سه نفر دوست بود هروقت میحواست اسم داداشمو بگه اسم رلاشو میگفت قاطی کرده بوود طلاقشو گ ...

اینا هنوز توی مرحله نامزدی هستن.اتفاقا برادرم متعصبه نمیدونم چرا همه جوره با این دختر راه میاد.به ارایش و یقه ی من حساسیت نشون میداد ولی با این تا مشروب خوری و پارتی پیش رفته.

اینم بگم دختره فوق العاده مهربونه ولی ارزشاش با ما هم خونی نداره

خب مادرت میتونه سر بسته به برادرت بگه، ولی دربرابر این ادما نباید بی تفاوت بود فک کنن نمیفهمی 

عمق رابطه ی منو برادرمو شاید نتونی درک کنی.اصلا نمیخام ب هیچ عنوان از خونم و  از خودم برونمش

اینا هنوز توی مرحله نامزدی هستن.اتفاقا برادرم متعصبه نمیدونم چرا همه جوره با این دختر راه میاد.به ار ...

و همسر منی که حتی تو خونه نمیزاره تاپ شلوار بپوشم .

خب مادرت میتونه سر بسته به برادرت بگه، ولی دربرابر این ادما نباید بی تفاوت بود فک کنن نمیفهمی 

امشبم بنده خدا گفت همسر مینا اومد لباساتونو تن کنید بعد به کاراتون برسید ولی هر بار میزاره همسرم ببینش بعد حاضر میشه