2777
2789
عنوان

ب خاطر یه کلیپ با شوهرم بحثم شد

312 بازدید | 22 پست

امشب داشتم کلیپایی ک تو گالریش از تلگرام سیو کرده بود نگاه میکردم 

بیش تر کلیپای طنز بودن و شعر و اینا 

همینطوری ک داشتم رد میکردم نگاه میکردم 

یه کلیپ بود شعر و اینا نبودش 

داشت میگفت خیلی دلم برات تنگ شده دوست داشتم همین الان شمارتو بگیرم و باهات حرف بزنم و بیای ببینمت  اصلا تو کجایی و این حرفا 

بعد من ب شوهرم گفتم خب اگ خیلی دلت میخاد برو ببینش 

و گوشیشو بهش دادم و رفتم حموم 

بعد ک اومدم بهم گفت چه ربطی داره و فلان چرا این حرفو زدی ب خاطر یه کلیپ مسخره چرا داری بحث درست میکنی 

منم بهش گفتم وقتی یه همچین کلیپی تو ذخیره های تلگرامت هست یعنی با دیدنش اون لحظه یاد یه نفر افتادی و ذخیرش کردی تو گالریت 

بعدم دعوامون شد ک حال ندارم بیش تر ازین توضیح بدم 

ب نظرتون حق با کیه واقعا

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3

اشتباه کردی حتی اگه یه درصدم به فکر یکی دیگس نباید به زبون میاوردی 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کلی کلیپ شکست عشقی تو سیو مسیج اینیستام دارم همشم وقتی با شوهرم قهر بودم ذخیره کردم مخاطبم شوهرم بوده نه کسه دیگه نکنه اونم ببینه مثل شما فکر کنه😐🤦🤦پاشم برم بپاکم 

شما حق داری

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

با این کارت مجوز خیلی چیزا رو بهش دادی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
سر یه چیزایی اینجا زن و شوهرا بحث میکنن فوبیای ازدواج گرفتم

😂😂تا حالا سر رنگ چای دعوا کردی؟ ما کردیم

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مثلا چی

فکر کردن به بقیه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️