2777
2789
عنوان

عقل هم چیز خوبیه🤕

99 بازدید | 7 پست

چرا وقتی عروس میشدم نداشتم 

چرا تو انتخاب رشته دبیرستان و دانشگاه نداشتم 

چرا وقتی میخواستم بچه دار بشم نداشتم 

پس کی عقل رس میشم خدا 😭😭 شانس دخیل نبوده تو کند کاری هام ، همش به شخصه بی عقلی خود خودم بوده 🤦🤦🤦🤦 

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
دقیقا چه بی عقلی هایی کردی؟

اوووو اگه بگم صبح میشه 🤦

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیتر وار بگو

چرا به فکر مادیات نبودم 

چرا همون اول بچه نیاوردم 

چرا تو دوره تحصیلم دنبال شغل نرفتم 

چرا رشته مو عوض نکردم 

چرا پرخوری کردم

چرا عصبی بودم 

چرا .....

چرا پسنداز مو خرج کردم 

چرا طلاهامو فروختم 

چرا وقت ازدواج به خیلی چیزها فکر نکردم 

چرا فقط هدفم ازدواج بود ، از همه بیشتر این منو میسوزونه 

چرا های دیگه که شخصیه و 😭 بی ادبی

چرا به فکر مادیات نبودم  چرا همون اول بچه نیاوردم  چرا تو دوره تحصیلم دنبال شغل نرفتم&nb ...

ببین همه اینایی که گفتی منم انجام دادم ولی انقدر یغه خودمو نگرفتم یکم با خودت مهربون باش 

گذشته رفت نابود شد دیگه نیست 

خوبی دنیا دقیقا به همین خاصیتشه که فردا رو میتونی یه جور دیگه شروع کنی 

اگه همه تجربه هایی که گفتی رو نکرده بودی که الان دیگه اینی که هستی نبودی...همون دختر خام گذشته بودی ...سعی کن از چیزایی که یاد گرفتی برای آینده زیبات استفاده کنی

چرا کسی رو انتخاب نکردم که بشه باهاش حرف زد ، حرف مشترک ندارم 🤦

چرا کینه های خونوادگی رو کشوند به زندگی مون 

چرا تازگیا میترسم چیزی براش تعریف کنم 😕 

چرا وقتی باهاش حرف میزنم گوش نمی‌ده 

چرا فکر میکنم عیب از اونه 

چرا الان باید گردنم درد کنه 

چرا الان باید پریود شم 

چرا تو بچگی مواظب من نبودن 

چرا زشتم 

چرا تو نوجوانی هوا مو نداشتن 

چرا تو جوانی رهام کردن 

چرا دنبال چیزایی رفتم که نباید میرفتم 

چرا دهن بین بودم 

چرا اعتماد به نفس نداشتم 

چرا خنگ بودم 

چرا مهدی پا پیش نگذاشت 

به درک که نذاشت ، میمون احمق 

چرا بعد ازدواج اومد گفت ، خدا نبخشیش 😭 

چرا یه هنر یاد نگرفتم 

چرا احساس پیری دارم 

چرا همه مریض شدن 😭😭😭😭😭😭 

چرا مرگ 😭😭😭 خدا خدا خدا بسه دیگه خدا 

کم آوردم از استرس ، اضطراب ، یکم شادی ، یکم نفس راحت ، خدا چرا اینجوری شده با زندگیم 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔 

آینده ..‌‌‌‌‌چه واژه غریبی برای من است ، چه خواهد شد ، خدایا تنها ترین هستی ، تنهایمان نگذار 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲