2789
عنوان

عصب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی منم دو تا پر کردنی دارم یکیش عصب کشی میخواد مثل چی میترسم فوبیا دارم وحشتناک دست و پام میلرزه

منم خیلی میترسیدم ولی هیچ دردی نداشتم 

اینجوری بهت بگم که چند سال پیش انقد فوبیای دندونی پزشکی دارم رفتم با بی هوشی همرو درست کردم ولی الان چون یه دونه دندون بود ارزش نداشت با بی هوشی انجام بدم 

انقدم حالم بد بود که حد نداشت از ترسم همش بالا میاوردم حتی دکتر هم وقتی دید حالم بده انجام نداد گفت برو نامه از دکتر قلب بیار تا کارتو انجام بدم وقتیم انجام دادم نه امپولش نه پر کردنش هیچ مرحله ایش درد نداشتم 

منم خیلی میترسیدم ولی هیچ دردی نداشتم  اینجوری بهت بگم که چند سال پیش انقد فوبیای دندونی پزشکی ...

واقعاً 

من اصلا دست و پام میلرزه انگار دارم جون میدم خیلی حالم بد میشه دو تا از دندونام پر کردن و عصب کشی میخواد

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟
واقعاً  من اصلا دست و پام میلرزه انگار دارم جون میدم خیلی حالم بد میشه دو تا از دندونام پر کرد ...

اره من خیلی حالم بد بود هیچکس هم باهام نبود دندونمم عفونت شدید داشت دو مرحله ای انجام داد هیچ دردی نداشتم دکترمم عمومی بود 

اره من خیلی حالم بد بود هیچکس هم باهام نبود دندونمم عفونت شدید داشت دو مرحله ای انجام داد هیچ دردی ن ...

پس منم برم 

مرسی از راهنماییت و بیان کردن تجربت

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟