2789
عنوان

عصب کشی

278 بازدید | 34 پست

دوروز عصب کشی کردم از درد دارم میمیرم دیروز دکتره گفت امروز درد داری ولی الان نمیتونم چیزی بخورم چیکارش کنم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

موقع عصب کشی و پر کردن درد داشت؟آمپولش چی؟

غذاهای آبکی بخور سوپ وآش 

مسکن هم نوافن

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟
موقع عصب کشی و پر کردن درد داشت؟آمپولش چی؟ غذاهای آبکی بخور سوپ وآش  مسکن هم نوافن

دردش زیاد نبود آمپولش خیلی درد داشت دوتا پیش همه دارم میمیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دردش زیاد نبود آمپولش خیلی درد داشت دوتا پیش همه دارم میمیرم

وایی منم دو تا پر کردنی دارم یکیش عصب کشی میخواد مثل چی میترسم فوبیا دارم وحشتناک دست و پام میلرزه

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟
وایی منم دو تا پر کردنی دارم یکیش عصب کشی میخواد مثل چی میترسم فوبیا دارم وحشتناک دست و پام میلرزه

نرو من از درد میمیرم

نرو من از درد میمیرم

دکترت خوب بود؟

نمیدونم والا من اولین بار بود میرفتم اخلاق اش عالی بود زن بود

وای خدا خیلی میترسم امیدوارم خیلی زود خوب بشی عزیزم

قربونت ولی زود برو درست کن وگرنه باید بکشیا

آره واسه بعد عید وقت داده

منم الان از دندون پزشکی اومدم یکی پرکردم یکی با جراحی کشید مترونیدازول اموکسیسیلین پروفن و امپول تجو ...

به من هیچی نداد چی بخورم عصب کشی کردم فقط