2789
عنوان

عیدی دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 29 پست

ما چند ساله این رسم جمع کردیم خونه پدر شوهرم جمع که میشیم پدر شوهرم و برادر شوهر بزرگه فقط عیدی میدن پدر شوهر نفری ۳۰۰ برار بزرگه ۱۰۰ تمام 

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شماها جای عیدی هم میزارین مثلا پدرتون عیدی بیاره چیزی میزارین براشون 

ما ترکیم بابام چهارشنبه سوری برامون میاره ما هم عید رفتنی یا به مامانم  پول میدیم یا یه کادو مثل روسری

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲

برا ما چند سالیه رسمش ور افتاده

شده مثه مهریه، کی داده، کی‌ گرفته؟؟؟😁

فقط یه خونواده داریم تپی اقوام شوهرم وضعشون ضعیفه من هر سال به بچه هاش عیدی میدم

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
حالا باز عیدی داده شوهر من اصلا در نظر نمی گیره 

شما مطلقا نرو خرید . بذار حتی اگر می‌خواد عیدی بده نقدی حساب کنه دیگه هم‌چیزی نگو ولی وقتی خواهر زاده هات اومدن خونه تون جلوی چشم همسرت بگو بیاید خاله عیدی هاتون رو بده قشنگ براشون خرید کن هدیه های خوب و بده بهشون 

من واسه برادرزادهام عیدی میدم 6 تا بودن نفری 50 امسال شدن 8 تا... شوهرم یه دونه برادر زاده داره چندبار گفتم عیدی بده میگه نمیخواد خوددم بهش نمیدم😁 به من چه

مادرشوهرم سکه پارسیان میده به بچم در حد 300

والسلام

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
شما مطلقا نرو خرید . بذار حتی اگر می‌خواد عیدی بده نقدی حساب کنه دیگه هم‌چیزی نگو ولی وقتی خواهر زاد ...

حتما میکنم این کارو میگه خواهرات چیزی نیستن سالی یه بار میری خونشون منم همیشه تمام مهمونی هام تولدا خانواده ی شوهرمو دعوت میکنم به اونا ارزش دادم که پر رو شده شوهرم باور کن به اونا اهمیت ندم بدتر زندگیمم بهم میزنن

برعکس شده 

اونا اصلا رسم عیدی و کادو ندارن... من عروسیشون شدم دوره عقد هر عید تولد کادو بردم اونا هم مجبور شدن کادو بگیرن دیگه یاد گرفتن

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹