2789
عنوان

عیدی دادن

1106 بازدید | 29 پست

هرسال برای بچه ها و نوجوان های فامیل شوهرم عیدی میخرم ولی هیچ وقت شوهرم نمیگه برا خواهرزاده هات هم بده و....البته خودم میدم ولی همیشه ناراحتم که اونا رو در نظر نمیگیره و منم از پول عیدی که خانواده م میده به خواهرزاده هام میدم الان گفتم باید یه مقدار هم برای عیدی در نظر بگیری خودشو زد به کوچه علی چپ گفت چه عیدیی؟؟!!! خیلی بدم اومد ازش امسال هیچ هدیه ای برای اطرافیانش نمیدم تا ببینه بیشعوری یعنی چه

😐 رسم عیدی کلا چند ساله من هرجا رفتم از بین رفته نه کسی میده نه کسی میگیره!خدایی آخه قبلا ده تومن پنج تومنی پولی بود الان نمصرفه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
😐 رسم عیدی کلا چند ساله من هرجا رفتم از بین رفته نه کسی میده نه کسی میگیره!خدایی آخه قبلا ده تومن پ ...

من به هر کس صدتومن میدم البته هدیه ولی به خواهر زاده هام بیشتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نظرتو عوض نکنیا اصلا قبول نکن به طرف خودشم عیدی بده

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
😐 رسم عیدی کلا چند ساله من هرجا رفتم از بین رفته نه کسی میده نه کسی میگیره!خدایی آخه قبلا ده تومن پ ...

مم دوست دارم باشه ولی در حد وسع و توان انتظار بیجا از کسی ندارم دوست ندارم کسی هم ازم انتظار داشته باشه مثلا به خواهرشوهرام وسعم در حد نفری ۲۰۰هست اونو با رضایت میدم ولی خودم‌ رو بزارم تحت فشار و بخوام نفری ۵۰۰بدم سخته برام 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
مم دوست دارم باشه ولی در حد وسع و توان انتظار بیجا از کسی ندارم دوست ندارم کسی هم ازم انتظار داشته ب ...

آخه از ما پر جمعیتن مثلا فقط خونه پدربزرگ پدری بری.نزدیک ۲۰ تا بچه هست حالا بقیه بماند

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
آخه از ما پر جمعیتن مثلا فقط خونه پدربزرگ پدری بری.نزدیک ۲۰ تا بچه هست حالا بقیه بماند

ماشالله خدا بیشترشون کنه ما فقط درجه یک ها عیدی میدیم بچه فامیل بی نصیب فقط خواهرزاده و برادرزاده 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
من نفری ۵۰ب بچها میدم اونام همینقد میدن هرکی هرچی بده منم ب بچهاش میدم

من عیدی دادن رو دوست دارم اصلا قضیه پول برام مهم نیست ولی اینکه شوهرم اطرافیان منو در نظر نمیگیره ناراحتم کرده