2777
2789
عنوان

منو با تیر بزنید انقد نخورم

566 بازدید | 42 پست

من مدتیه بخاطر کار و بار و درس تفریحی ندارم تنها تفریحم شده خوردن نمیدونم چیکار کنمممم انگار اعتیاد پیدا کردم 

از صبح سیصد جور چیزمیز خوردم ولی انگار تنها چیزیه ک حکم تفریح برام داره 

واقعا نمیدونم چیکار کنم🥴

تقریبا یک ماهه اینجوریم

صبر به ابطال فرج نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قبل ماه رمضون همش در حال خوردن بودم

نمیتونستم جلو خودمو بگیرم

رمضون شد از سرم افتاد

البته اینکه از روزی که شروع کردم به اینکار تا امروز معده ام داره

از درد منو میکشه بی تاثیر نیست😢😂وگرنه ترک بکن نبودم

البته دور از جون شما

الهی همیشه سلامت باشید

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

منم قبل ماه رمضون همش در حال خوردن بودم نمیتونستم جلو خودمو بگیرم رمضون شد از سرم افتاد البته این ...

من دیگه به مرحله اخرش رسیدم 

مث سنجاب یکسره دارم چیزی میخورم🤣

صبر به ابطال فرج نیست.
من تازه اصلا چاق نمیشم برای همین هیچ ترسی ندارم 😂😭

خب دیگه....

ولی مواظب باش یه وقتایی علت پرخوری سردی هست بعد از مدتی معدت هضمش کند میشه و ترش میکنه برای خودم همین  قضیه اتفاق افتاد اما وزنم بالا رفت 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
من عین چی چاق میشم  بازم خوشبحالت 😂

بابا اگه ترس چاق شدن بود جلوی خودمو میگرفتم

الان احساس میکنم طعم جدید باید بسازم خوراکی های موجود در دنیا کمه 😂😭

صبر به ابطال فرج نیست.
خب دیگه.... ولی مواظب باش یه وقتایی علت پرخوری سردی هست بعد از مدتی معدت هضمش کند میشه و ترش میکنه ...

اخه من چندین ساله وزنم تکون نخورده نگران بودم تیروئید باشه ازمایش اینام دادم مث بنز کار میکنه همه چی 

الان مدتیه خیلی شدید تر شده

صبر به ابطال فرج نیست.
این مدلی هم مگه عصبی محسوب میشه؟

بله، وقتی شما ذهنت مشغوله یا استرس داری یا مشغله زیاد داری با خوردن خودت رو آروم میکنی، با خوردن آدرنالین توی بدن تولید میشه که یه لذت آنی به ادم دست میده وباعث میشه شما یه مدت کوتاه لذت ببری، که بهش میگن پرخوری عصبی یعنی پرخوری که برای گشنگی نیست فقط برای رفع فکر و استرسه

منم با تیر بزنینن چایی نخورم 

منم تا چند وقت پیش بشکه بشکه چایی میخوردم

یه جایی میرفتم برای درس و کار

همیشه چاییش تازه دم و اماده بود یعنی هرکی رد میشد دم میکرد قوریشم شیشه ای چشمک میزد😂 گل و دارچین و هل مفت هم کنارش بود ادم وسوسه میشد😂🤣

روزی ۵ لیتر چایی میخوردم تا اونجا بودم 

صبر به ابطال فرج نیست.