2789
عنوان

کهیر

7124 بازدید | 12 پست

چون میدونم چقدر وحشتناکه چیزی که روی من اثر داشت میگم

۱. خوردن همزمان قرص فاموتیدین ۴۰ و ستریزین ۱۰ (فوق العاده اثر داره و خب درسته که قرص ضرر دارع ولی بهتر از مصرف کورتون هست)

۲.صبح ناشتا عرق شاهتره را روی گاز گرم کنید و بعد با دو قاشق غذاخوری خاکشیر مخلوط و میل کنید تا نیم ساعت (بهترش یکساعت هست) بعدشم هیچی نخورید

عزیزم فاموتدین برای کسایی که معده درد دارن لزومی نداره این قرص مصرف بشه شاهتره هم برای کسایی که کهیر از طبع گرم دارن ضرر داره باید باکاسنی همراه باشه

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم فاموتدین برای کسایی که معده درد دارن لزومی نداره این قرص مصرف بشه شاهتره هم برای کسایی که کهیر ...

تویه نت سرچ کنید فاموتیدین درواقع نوعی آنتی هیستامین هست

آنتی هیستامین ها دو نوع هستند یک دسته گیرنده های H1را بلاک میکنند دسته دوم گیرنده های H2 رو

وقتی فاموتیدین همراه با ستریزین میخوری هر دو گیرنده غیرفعال میشن و کهیر ایجاد نمیشه

این دلیل علمی اش هست

و البته این تجویز یک دکتر فوق تخصص آلرژی برای من بود 

عزیزم فاموتدین برای کسایی که معده درد دارن لزومی نداره این قرص مصرف بشه شاهتره هم برای کسایی که کهیر ...

و ضمنا عرق شاهتره طبع سرد داره و برای افراد با غلبه صفرا یاگرمی مفید هست اینهم باز دکتر طب سنتی تجویز کردند که من گفتم 

و بازهم در نت سرچ کنید طبعش و خواصش برای پوست نوشته شده

و ضمنا عرق شاهتره طبع سرد داره و برای افراد با غلبه صفرا یاگرمی مفید هست اینهم باز دکتر طب سنتی تجوی ...

دوز مصرفی سیتریزن رو تو یک روز چقدر هست عزیزم؟

دوز مصرفی سیتریزن رو تو یک روز چقدر هست عزیزم؟

اون موقع که مشکل کهیر شدید بود روزی دوبار طبق دستور پزشک میخوردم

فقط حتما باید همزمان هر دو قرص بخورید اگر فاصله بیوفته بینشون جواب نمیده

اون موقع که مشکل کهیر شدید بود روزی دوبار طبق دستور پزشک میخوردم فقط حتما باید همزمان هر دو قر ...

راستی یادم هست که دکترم گفت ستریزین میتونی روزی سه تا هم بخوری اما درمورد فاموتیدین چیزی نگفت

من خودم اگر مشکلم شدید میشد حتی روزی سه بار  همزمان دو تا قرصو میخوردم

دکتر بعد از صبحانه و  قبل از شام گفته بود(چون فرص تیرویید ناشتا میخوردم گفت بعد صبحانه اینو بخور)

اون موقع که مشکل کهیر شدید بود روزی دوبار طبق دستور پزشک میخوردم فقط حتما باید همزمان هر دو قر ...

شما آزمایش داده بودید عززیزم؟و اینکت معده درد یا اسید معده هم داشته باشید من همیشه معدا درد شدیدم با کهید به سراغم میاد سری پیش کخ رفتم آزمایش میکرور معده خفیف نشون داده بود فکر کنم من دلیل کهیر و پیدا کردم برای من میکروب معدست چون الان ۴۰‌روزه تو سخترین رژیم غذایی هستم و وقتی عصبانی و استرسم‌زیاد میشه اسید معدم میره بالا کهیرمم زیاد میشه هر سری که کهیر زدم این مشکلات بدام تکرار شدن شما الان کاملا مشکلتون بر طرف شده عزیزم؟ 

شما آزمایش داده بودید عززیزم؟و اینکت معده درد یا اسید معده هم داشته باشید من همیشه معدا درد شدیدم با ...

سلام عزیزم

بله مال منم مشکل گوارشی بود

من سندرم روده تحریک پذیر دارم 

پارسال کنکور دکتری داشتم و به دلیل استرس بسیار شدیدی که تحمل کردم این کهیر ایجاد شد

منم دقیقا وقتی معدم بهم میریخت بدتر میشدم ولی چندین بار ازمایش دادم میکروب معده نداشتم فقط دکتر بهم گفت 

از بس استرس داشتی دچار سندرم روده تحریک پذیر شدی

دکتر آلرژی زیاد رفتم

نهایتا یکیشون بهم گفت ستزیزین و فاموتیدین باهم بخورم اون نجاتم داد البته بگذریم که در یکسال گذشته بخاطر کهیر مجبور بودم قرص زیاد مصرف کنم 

راستی

برای کهیر مزمن آیروکاست هم قرص خیلی خوبیه

خداروشکر الان که یکسال و نیم میگذره  دیگه کهیر نمیزنم فقط گاهی که خیلی ناپرهیزی کنم پوستم دچار خارش میشه اما کهیر نمیزنم خداروشکر

شما هم اگر از معدتون هست اول میکروبش رو که حتما کامل درمان کنید

از اون قرصهایی هم که گفتم استفاده کنید

انشالله که هر چه زودتر خوب بشید

من از هر کی پرسیدم که کهیر داشته همینو گفتن درمان قطعی و فوری نداره به مرور زمان خودش از بین میره اما نگران نباشید قطعا یه موقعه ای ناپدید میشه اما تا اون زمان آدم مجبور قرص بخوره