2777
2789
عنوان

به هیچکسی نمیتونم اعتماد کنم😔

177 بازدید | 15 پست

بعنوان یه زنی که تنهاست تو یه شهر غریب مثل تهران نمیتونم به هیچکس اعتماد کنم از یه طرف تنهایی خیلی خیلی سخته و همینطور وقتی یه مرد نیست تو زندگی اکثر کارهای خونه لنگ می مونه چجوری اعتماد کنم به کسی خیلی خیلی میترسم  😞

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری  کلا اعتماد نکن

همه کارهایی که به تعمیرات خونه مربوطه مونده

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

نه متاهلم  ولی عمیقا حس تنهایی دارم چون خانواده دلسوز و بفکری هم ندارم  کلا خودم هستم و ...

ولی از بس خیانت دیدم چه از شوهرم 

چه دوستام

چه خانوادم

کلا وحشتناک بی اعتمادم به همه آدمها 

متأهل 

ولی از بس خیانت دیدم چه از شوهرم  چه دوستام چه خانوادم کلا وحشتناک بی اعتمادم به همه آدمها&n ...

منم دقیقا

دوست پسر هم گرفتم اومد بعد خیانت کرد پیش در و همسایه آبروم رفت 😔

ولی از بس خیانت دیدم چه از شوهرم  چه دوستام چه خانوادم کلا وحشتناک بی اعتمادم به همه آدمها&n ...

خواستم دوستهای دختر بگیرم رفت و امد کنن هر موقع اومدن رفتن یه چیزی از خونه م کم شد یا رفتن همه جا بدگویی کردن از دست پختم

منم دقیقا دوست پسر هم گرفتم اومد بعد خیانت کرد پیش در و همسایه آبروم رفت 😔

اگه عقل الانم داشتم ازدواج نمیکردم 

هیچی تو ازدواج نیس 

فقط حمالی و قدرنشناسی 

واتساپ و اینستام سه هفتس خود به خود خراب شده

اصلا خانوادم حتی یه پیام نمیدن کجایی چرا نیستی

البته اینم بگم 

خودمم خیییییلی رفت و آمدم کم کردم باهاشون از بس اذیتم کردن غیرمستقیم 

الان قیافه میگیرن که شیلا خودشو میگیره برامون😂

متأهل 

خواستم دوستهای دختر بگیرم رفت و امد کنن هر موقع اومدن رفتن یه چیزی از خونه م کم شد یا رفتن همه جا بد ...

دوست دختر دیکه بدتر

همشون خودشون به شوهرم نزدیک کردن و اعتمادم به عالم و آدم خراب شد

متأهل 

اگه عقل الانم داشتم ازدواج نمیکردم  هیچی تو ازدواج نیس  فقط حمالی و قدرنشناسی  وات ...

اره درسته ازدواج خیلی سختی داره ولی تو جامعه ما زندگی زن تنها هم خیلی سخته زن همسایه واحد بغلی که متاهله انقدر روی من حساسه با اینکه میبینه من از اوناش نیستم ولی چون شوهر بالا سرم نیست جرئت میدونن به خودشون که هر فکری درباره ادم بکنن یه مرد تعمیرکار هم بیارم میفهمه مرد اومده خونه م