2777
2789

ابجیم 32سالشع سه سال دیابت گرفته .نزدیک یکسال دکترردارو میده ولی قند ناشتاش اخرین بار 270بود اینقد هم لاغر شده پوست استخون .بنظرتون امکان داره با انسولین پایین بیاد بهتر ک شد دوبارع دارو فقط بخوره.از انسولین میترسه .

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

انسولین تزریقی به نظرم بهتره دارو کلیه رو ضعیف میکنه

بنظرتون چون نوع دوم هست امکان داره با انسولین پایین بیاد بعدش فقط دارو بخوره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نمی‌کنم به ۲۷۰ انسولین بدن البته دیابت هم نوع ۱ یا ۲ داره دکتر باید تشخیص بده نیاز به انسولین داره یا نه

ما از طرف پدری ۳۶ و که رد میکنیم بلا استثنا همه دیابت میگیریم

پدرم تا ۵۷۰ هم میره قندش ولی هنوز دکتر هنوز براش انسولین تجویز نکرده

پدرم هم خیلی لاغر شده

بنظرتون چون نوع دوم هست امکان داره با انسولین پایین بیاد بعدش فقط دارو بخوره 

من مادرم دیابت داشت

اوایل دارو میخورد ولی خب اونطور که باید پرهیز نمیکرد بعدها کلیه اش درگیر شد و انسولین تزریقی دکتر داد

اگر بتونه با رژیم پایین بیاره قند رو عالی میشه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
فکر نمی‌کنم به ۲۷۰ انسولین بدن البته دیابت هم نوع ۱ یا ۲ داره دکتر باید تشخیص بده نیاز به انسولین دا ...

خیلی میترسه خیلی .بخدا منم حالم بخاطرش بد شده .میگه چرا قند ناشتام پایین نمیاد و از انسولین میترسه .چند روز پیش هم یکی گفت برو انسولین بزن کلیتو از دست میدی اینقد گریه کرده .بهم میگه بنظرت کلیه من چیزیش شده گفتم نه خب قبلش علایم میاد سراغت .منم از این بیماری چیزی نمیدونم

من مادرم دیابت داشت اوایل دارو میخورد ولی خب اونطور که باید پرهیز نمیکرد بعدها کلیه اش درگیر شد و ا ...

خیلی رعایت میکنه نمیدونم چی شد یهو دیابت گرفت و پایین هم نمیاد .

خیلی رعایت میکنه نمیدونم چی شد یهو دیابت گرفت و پایین هم نمیاد .

چاقی خصوصا دور شکمی خطرناکه 

ترس و شوک ناگهانی

دیابت نوع دو با تغییر سبک زندگی و رعایت رژیم قابل درمانه

مراکزی برای آموزش کنترل دیابت هست البته ما استفاده نکردیم چون مامان دیگه بیمارهای دیکه هم داشتند

اما نگذارید کهنه بشه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
خیلی میترسه خیلی .بخدا منم حالم بخاطرش بد شده .میگه چرا قند ناشتام پایین نمیاد و از انسولین میترسه . ...

اگر به تازگی درگیر دیابت شده به این زودی رو کلیه اثر نمیزاره

انسولین و کلا هر دارویی و تحت نظر دکتر مصرف کنه

پرهیز غذایی داشته باشه و روزی حداقل ۳۰ تا ۴۵ دقیقه پیاده روی تند انجام بده

ناراحتی کلیه هم علائم داره کوچک ترین اشکالی تو کلیه خیلی سریع علائم شو نشون میده