ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نهههههه دوقطبی دو نوع داره نوع یک و دو دو فاز هم داره فاز افسردگی و فاز شیدایی یا مانیا
خیلی سال پیس ی مشکل عصبیم داشت که ی سال درگیرش بود و تقریبا انگار الزایمر گرفته بود با خودش حرف میزد زیاد درو بریاش براش اصلا مهم نبودن پیش خودش حرف میزد ومیخندید نمیدونم حالا ب این حالت شیدایی میگن یا دو قطبی من فکر کردم هر دو یکیه
ولخرجی زیاد حرف زدن زیاد و پراکنده و غیر منسجم خود بزرگ بینی و اعتماد به نفس بیش از حد کاهش خواب ...
ببین من زمانی که از خواب بیدار میشم احساس جنون بهم دست میده جوری که میخام جیغ بزنم بیشتر از یه تایمی نمیتونم بخوابم میل جنسیم زیاده هیجانم میره بالا و..
یکی از عزیزانم به این بیماری دچار شده...دقیقا علائم های ذکر شده تو تاپیک رو داره...زندگیش مختل شده در شرف جدایی از شوهرش هست دو تا بچه دوقلو داره...میشه بگید شما الان چطورید؟چیکار وردید؟