2777
2789

۶تا روانپزشک عوض کردم تا الان شک کردم به دوقطبی احساس میکنم حالت شیدایی دارم اگه تجربه داشتید لطفا علائمتونو بگید خیلی واجبه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از نزدیکام دوقطبیه حالش خوبه باهات میگه میخنده فر دا میبینی دیگه حتی سلامتم نمیکنه هی موداش عوض ...

نه اینا نمیتونن به تنهایی دلایل دوقطبی باشن پیچیده تر از این حرفاست

نهههههه دوقطبی دو نوع داره نوع یک و دو دو فاز هم داره فاز افسردگی و فاز شیدایی یا مانیا

خیلی سال پیس ی مشکل عصبیم داشت که ی سال درگیرش بود و تقریبا انگار الزایمر گرفته بود با خودش حرف میزد زیاد درو بریاش براش اصلا مهم نبودن پیش خودش حرف میزد ومیخندید نمیدونم حالا ب این حالت شیدایی میگن یا دو قطبی من فکر کردم هر دو یکیه

ولخرجی زیاد حرف زدن زیاد و پراکنده و غیر منسجم خود بزرگ بینی و اعتماد به نفس بیش از حد کاهش خواب ...

ببین من زمانی که از خواب بیدار میشم احساس جنون بهم دست میده جوری که میخام جیغ بزنم بیشتر از یه تایمی نمیتونم بخوابم  میل جنسیم زیاده هیجانم میره بالا و..

خب شما چیزی درمورد فاز مانیا میدونید از علائمش و داروهاش لطفا توضیح بده

فاز مانیا رو توضیح دادم

داروي هم لیتیوم کربنات که داروی اصلی دوقطبیه

یه چندتا دیگم هست بستگی به علائم استفاده میشه

ببین من زمانی که از خواب بیدار میشم احساس جنون بهم دست میده جوری که میخام جیغ بزنم بیشتر از یه تایمی ...

بالا رفتن میل جنسی هم هست از علائم،اینکه از شدت انرژی میخوای فعالیت کنی

البته باید بیشتر تحقیق بشه اگه هنوز روانپزشک تشخیص نداده اسم نذار چون ممکنه بعضی علائم با بیماری های دیگه مثل هم باشه

شما خودتون دوقطبی شدید یا اطرافیانتان بودن ؟

سلام دوست عزیز خواهش میکنم اگه پیامم رو دیدی جواب بده...شما حالتون خوب شده؟؟  

یکی از عزیزانم به این بیماری دچار شده...دقیقا علائم های ذکر شده تو تاپیک رو داره...زندگیش مختل شده در شرف جدایی از شوهرش هست دو تا بچه دوقلو داره...میشه بگید شما الان چطورید؟چیکار وردید؟