ی چیزی ذهنمو درگیر کرده من خودم عاشق برنامه زندگی پس اززندگیم اگه سال به دوازده ماهم پخش بشه اولین نفریم که میشینم پاشو اعتقاد کامل دارم و قصدم ب راه انداختن جرو بحث و دعوا نیس گزارش نزنید فقط برام سواله که این برنامه چرا تا چندسال پیش پخش نمیشد؟چهارپنج ساله که داره پخش میشه تازه.یعنی تازه به این نتیجه رسیدن که این اتفاق میتونه واسه هرکسی پیش بیاد و روح بعد از ادراک عالم هستی ب کالبد برگرده؟؟یا مثلا تازه متوجه شدن که همچین چیزیم هست؟
حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
نه خب از قبلم میدونستن تازه افتادن دنبالش که برنامه درس کنن
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد