2821
2789
عنوان

سقط جنین

270 بازدید | 31 پست

من میخوام از بعد بهش نگاه کنم از بعد دینی خب اره گناهه خدا قهرش میاد واقعا هم هست زندگی ادم زیر رو میشه اما از بعد دیگه اینه که واقعا حال ادم یه جوری میشه چون در رابطه باهاش یه کلیپ دیدم واقعا حالم بد شد به نطرم ادم باید مراقبت بکنه اگه بچه نمیخواد چون تو قشنگ داری حق حیات و از یه ادم زنده میگیری اگه هم باردار شدی نگهش دار سالانه 300 هزار تا جنین بی گناه سقط میشن اصلا اون بچه شاید قرار در اینده جای دکتر قریب و بگیره جای ابوعلی سینا در کل یه ادمی باشه که دنیا رو نجات بده یا حتی مردم شهر خودشو الان دیگه عصر تکنولوژیه کلی ابزار وسایل هست برای جلوگیری از بارداری پس چیزی به عنوان بارداری نخواسته نباید باشه 

من‌ که نی نیم خودش رفت🥺

۱۳ روز پیش...🥺

کاش واقعا قدر این هدیه رو بدونن اونایی ک خودشون سقط میکنن!

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چی بگم....😊💔حرفتون کاملا صحیحه ولی گاهی وقتا یه شرایطی هس ی اتفاقایی میوفته ک نباید بیوفته امان ازاین اتفاقا....🥲💔انشالله خدای همه زنان سرزمینم ت وقت شرایط مناسب یه نی نی خوشگل بهشون بده🌱♥️🫶🏻🤲🏻

اینهمه هم هستن معتاد بنگی میشن چربطی داره در هر صورت منطقی نیست که تو شرایط بد باردار بشه طرف خیلی ج ...

خب همین و میگم چیزی به عنوان ناخواسته وجود نداره شرایط یه بچه ای که مرده معتاده و زن هم معتاده اون باید سقط بشه نه کسی که مشکلی ندارن

چقدر راحت یه حرفایی و مسخره میکنید کاش دربارش فکر بکنی

چرا فک میکنم تویی که فک  نمیکنی.کدوم ادم عاقلی وقتی مسبینه شرایط بدنیا اوردن یا خوشبخت کردن یه بجرو نداره با فکر اینکه شاید بزرگ شه تبدیل به فلان شه اونو بدنیا میاره؟فقط یه احمق