2821
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 31 پست
خب همین و میگم چیزی به عنوان ناخواسته وجود نداره شرایط یه بچه ای که مرده معتاده و زن هم معتاده اون ب ...

در هر صورت وقتی شرایط بده:فقرو مشکلات روحی و دعوا که به بچه آسیب میرسه بچه دار شدن اشتباهه محضه!!!

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا فک میکنم تویی که فک  نمیکنی.کدوم ادم عاقلی وقتی مسبینه شرایط بدنیا اوردن یا خوشبخت کردن یه ...

شما که داری نظر میدی لطفا ادب داشته باش و اگه مخالفی دلیلی نداره حتما اظهار نظر کنی لطفا دیگه هم ریپ نزنید 

با تشکر❤

در هر صورت وقتی شرایط بده:فقرو مشکلات روحی و دعوا که به بچه آسیب میرسه بچه دار شدن اشتباهه محضه!!!

دقیقا.حالا طرف حاملس اصلا از تصمیمش پشیمون خب باید بدنیا بیازه؟؟؟برا بدنش باید به شماها (استارتر و امثال ایشون) جواب پس بده.تو قرن ۲۱ این حرفا مسخرس

دقیقا.حالا طرف حاملس اصلا از تصمیمش پشیمون خب باید بدنیا بیازه؟؟؟برا بدنش باید به شماها (استارتر و ا ...

من یکبار نوشتم نمیدونم شاید درست مطالعه نکردید وقتی معتادن اره بندازن برای کسایی گفتم که مشکلی ندارن گارد هم نگیر

شما که داری نظر میدی لطفا ادب داشته باش و اگه مخالفی دلیلی نداره حتما اظهار نظر کنی لطفا دیگه هم ریپ ...

من ادب دارم.احمق که فحش نیست.اذم احمق همه جا هست دیگه برا بعضیا سبک زندیگه

دقیقا.حالا طرف حاملس اصلا از تصمیمش پشیمون خب باید بدنیا بیازه؟؟؟برا بدنش باید به شماها (استارتر و ا ...

نه نباید بدنیا بیاره 

من که دارم میگم اصلا اشتباهه اگه بدنیا بیاره باید به اون بچه جواب پس بده 

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
من یکبار نوشتم نمیدونم شاید درست مطالعه نکردید وقتی معتادن اره بندازن برای کسایی گفتم که مشکلی ندارن ...

چه معتاد چه غیر معتاد.طرف بدن خودشه.از منو شما قرار نیست اجازه بگیره

گناهیم باشه باز پای خودش