2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 31 پست
خب همین و میگم چیزی به عنوان ناخواسته وجود نداره شرایط یه بچه ای که مرده معتاده و زن هم معتاده اون ب ...

در هر صورت وقتی شرایط بده:فقرو مشکلات روحی و دعوا که به بچه آسیب میرسه بچه دار شدن اشتباهه محضه!!!

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا فک میکنم تویی که فک  نمیکنی.کدوم ادم عاقلی وقتی مسبینه شرایط بدنیا اوردن یا خوشبخت کردن یه ...

شما که داری نظر میدی لطفا ادب داشته باش و اگه مخالفی دلیلی نداره حتما اظهار نظر کنی لطفا دیگه هم ریپ نزنید 

با تشکر❤

در هر صورت وقتی شرایط بده:فقرو مشکلات روحی و دعوا که به بچه آسیب میرسه بچه دار شدن اشتباهه محضه!!!

دقیقا.حالا طرف حاملس اصلا از تصمیمش پشیمون خب باید بدنیا بیازه؟؟؟برا بدنش باید به شماها (استارتر و امثال ایشون) جواب پس بده.تو قرن ۲۱ این حرفا مسخرس

دقیقا.حالا طرف حاملس اصلا از تصمیمش پشیمون خب باید بدنیا بیازه؟؟؟برا بدنش باید به شماها (استارتر و ا ...

من یکبار نوشتم نمیدونم شاید درست مطالعه نکردید وقتی معتادن اره بندازن برای کسایی گفتم که مشکلی ندارن گارد هم نگیر

شما که داری نظر میدی لطفا ادب داشته باش و اگه مخالفی دلیلی نداره حتما اظهار نظر کنی لطفا دیگه هم ریپ ...

من ادب دارم.احمق که فحش نیست.اذم احمق همه جا هست دیگه برا بعضیا سبک زندیگه

دقیقا.حالا طرف حاملس اصلا از تصمیمش پشیمون خب باید بدنیا بیازه؟؟؟برا بدنش باید به شماها (استارتر و ا ...

نه نباید بدنیا بیاره 

من که دارم میگم اصلا اشتباهه اگه بدنیا بیاره باید به اون بچه جواب پس بده 

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
من یکبار نوشتم نمیدونم شاید درست مطالعه نکردید وقتی معتادن اره بندازن برای کسایی گفتم که مشکلی ندارن ...

چه معتاد چه غیر معتاد.طرف بدن خودشه.از منو شما قرار نیست اجازه بگیره

گناهیم باشه باز پای خودش