2777
2789
عنوان

بال کبابی برای پاگشا

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 58 پست

نمی‌دونم صاحبخونه دستش خالی بوده یا منظوری داشته یا چیز دیگه

ولی خدا بال و کتف و گردن مرغ جزو ضایعات محسوب میشه و خوردنش خیلی خوب نیست

حالا یه وقتی بیابونی دشتی جنگلی کباب بشه و خورده بشه یه چیزی

ولی پاگشای عروس یکم ناجوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین باری که بعد عروسیمون رفتم خونه پدر همسرم مادرهمسرم شام نون وگوجه تدارک دید. اونم نون و گوجه ...

خاله همسرم برا پاگشا از بیرون جوجه سفارش داد تو همون ظرف یکبار مصرف آورد با نوشابه و لیوان یکبار مصرف .واقعا بستگی داره میزبانت کی باشه شوهر خاله همسرم یکی از شخصیت‌های مهم مملکته 

دختر خاله خودم برنج و کتلت درست کرده بود اما میدونم بهتری غذایی بود که میتونست تو اون اوضاع مالی درست کنه

خب پدرهمسر یا همسرتون چیزی نگفتن بهش

پدرهمسرم که کلا برده ی زنشه.همسرم هم تو باغ نبود.

خونه خواهرش رفتم اولین بار،یه کاسه اسفناج پخته جلوم گذاشت.

اولین عید خونه پدرهمسرم رفتیم،مادر همسرم کلا حتی نیومد دم در.

غذا هم درست نکرد.

اولین یلدام،خونشون بودیم حتی همسرم کمی خوردنی گرفت

همه ساعت هشت شب رفتن خوابیدن

شکم هفت ماهه باردار عید رفتم خونشون واسه تبریک ،هیچی نپخته بود و من از گرسنگی گریه ام گرفت.

خونه ی ماه شهر غریبه و چند وقت یکبار میایم.

خلاصه همیشه اینطور رفتار میکردن واسه بی احترامی به من،

بعد شیش سال همسرم به خودش اومد.

💔🖤
خاله همسرم برا پاگشا از بیرون جوجه سفارش داد تو همون ظرف یکبار مصرف آورد با نوشابه و لیوان یکبار مصر ...

عزیزم نیتش بی احترامی به منه

کسی که حتی فوت پدر من براش مهم نبود.

اگه بضاعت نداشتن،خودم درک می کردم

💔🖤
خب مهمونی نده وقتی دستش تنگه

ما نمی دونیم اون خانم و عروس در چه سطحی بودن ضمن اینکه خود من هر جا برم هر چی جلوم بذارن میخورم و تشکر میکنم برام مهم نیست یکی بخواد کتف و بال بذاره جلوم مگه من ملکه انگلستان ام که پرستیژم با کتف خراب شه و نخورم؟ 

ما کی هستیم چرا باید به خودمون مغرور شیم 

تو زندگی خودم بسته به جیبم به خودم و شکمم احترام می‌ذارم ولی واسه شکمم با کسی قهر نمیکنم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

عزیزم نیتش بی احترامی به منه کسی که حتی فوت پدر من براش مهم نبود. اگه بضاعت نداشتن،خودم درک می کرد ...

بعضیا کلا بیشعورن .آدم عاقلم بخاطر یه بیشعوری خودش رو ناراحت نمیکنه فقط تا اونجا که میتونی دوری کن

افرین  عروس خانم برده شکمش بود  اون خانم درحد توانش پذيرايي کرده زشته بگی حد من بال و دن ...

اتفاقا توضیح داده بود ک وضع مالیشون خوبه

حتی شوهرشم گفته بود خانواده خودت میان بهترینارو میذاری،چند مدل درست میکنی

مادرشوهرشم ناراحت شده بود از برخوردش

ما نمی دونیم اون خانم و عروس در چه سطحی بودن ضمن اینکه خود من هر جا برم هر چی جلوم بذارن میخورم و تش ...

منم بد غذا نیستم حتی نون پنیر هم باشه تشکر میکنم 

اما مهمون دعوتی و پاگشا فرق داره ....بال اصلا خوب نیست 

همونم ارزون نیست با پولش خورشت می‌پخت قیمه قورمه یا هرچی

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
بعضیا کلا بیشعورن .آدم عاقلم بخاطر یه بیشعوری خودش رو ناراحت نمیکنه فقط تا اونجا که میتونی دوری کن

می خواستم، همسرم شدیدا طرفداری می کرد ازشون.

انقد به خودش و من توهین و بی احترامی کردن که کمی به خودش اومد.

💔🖤