2777
2789
عنوان

بال کبابی برای پاگشا

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 58 پست

مااصلا بال و ب عنوان غذا قبول نداریم ک بزاریم جلوی مهمون فقط ب عنوان مزه شاید همین درکنارچیرای دیگ باشه و‌واقعا زشته

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

❌️ کار اون عروس خوب نبوده چراکه به عنوان مهمان فقط باید تشکر کنی و رد شی و بری...

زشته ک توهین کنی به میزبانت

اما کار میزبان هم خیلی مسخره بوده!!!

بال اخه!

ببخشید به عنوان مزه الکل بال شنیده بودیم😐😂😂😂

یه زمانی بال مرغ رو قدیم مجانی میدادن دستت اشغال مرغ حساب میشد

پدرم تعریف میکرد برای خونه مرغ میخریده چون قصابی میدونسته انبار داره یه کیسه بال مرغ میداده ک بذار فریزر ناهار نبود یا دورهمی بود کباب کنید

خورشت میذاشت

یا چمیدونم سینه یا رون مرغ

❌️❌️ مادرم برای پاگشا جاریش گفتم خورشت بذار قرمه اینا

گفت نههههههه زشته

فسنجون میذارم 😐😐😐

کنارش سوپ

حلیم بادمجون و....

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین باری که بعد عروسیمون رفتم خونه پدر همسرم مادرهمسرم شام نون وگوجه تدارک دید. اونم نون و گوجه ...

خسته نباش واقعا

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

😐😐😐ایشون شان خودشو با غذا سنجیده،انسان های عاقل و بالغ و دارای عزت اینطور برخورد نمیکنن

افرین 

عروس خانم برده شکمش بود 

اون خانم درحد توانش پذيرايي کرده زشته بگی حد من بال و دنده

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اولین باری که بعد عروسیمون رفتم خونه پدر همسرم مادرهمسرم شام نون وگوجه تدارک دید. اونم نون و گوجه ...

خب پدرهمسر یا همسرتون چیزی نگفتن بهش

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

افرین  عروس خانم برده شکمش بود  اون خانم درحد توانش پذيرايي کرده زشته بگی حد من بال و دن ...

خب مهمونی نده وقتی دستش تنگه

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

برای مهمونی رسمی جالب نیست چون هم خوردنش سخته هم اینکه همه پسند نیست ولی اگه من بودم قهر نمیکردم برم میخوردم و تشکر میکردم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز