2777
2789
عنوان

بال کبابی برای پاگشا

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 58 پست

کار میزبان واقعا درست نبوده

پاگشا یه مهمونی رسمی هست.اگرم وضعیت مالیشون خوب نبوده میتونست یه غذای کم خرج تر درست کنه

بنظر من عمدی بوده کارش

البته مهمان نباید به روی خودش بیاره ولی خب شخصبت واقعی میزبان رو میتونه بشناسه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا نون و پنیر شرف داره به بال کبابی

بخدا منم میخواستم همینو بنویسم

باز نون پنیر میگذاشت میگفتن وضعیت مالیش خوب نبوده و اوکیه

ولی بال مرغ واقعا یه جوریه...

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
پدرهمسرم که کلا برده ی زنشه.همسرم هم تو باغ نبود. خونه خواهرش رفتم اولین بار،یه کاسه اسفناج پخته جل ...

عزیزم خدا رو شکر ک شوهرت 

ب خودش اومد . 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

بنظر منم کار هر دو زشت بوده هم میزبان و بدتر از اون مهمان

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
اولین باری که بعد عروسیمون رفتم خونه پدر همسرم مادرهمسرم شام نون وگوجه تدارک دید. اونم نون و گوجه ...

چه صایع بازی دراوردن حتما خسیسن

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه

ما برای تفریحات خارج شهر و ... بال کبابی البته + سینه مرغ درست میکنیم ،برای مهمون تو خونه خب بال جالب نیست ،حالا اگ سینه مرغ کباب میکردن خوب بود کنارشم یه سالاد الویه ای کشک بادمجونی

💙💙💙
خسیس نیستن فقط با من اینطوری ان. عمدا و واسه بی احترامی 

با بقیه عروس هاشون اینطور رفتار نمیکنن؟

چرا با شما مشکل دارن؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

با بقیه عروس هاشون اینطور رفتار نمیکنن؟ چرا با شما مشکل دارن؟

فعلا یه جاری دیگه دارم.

نه با اون معمولی ان.

نمی دونم چرا چون همیشه از در محبت و کادو و ....در اومدم.

ولی می دونم که اگه همسرم اقتدار داشت،انقدر جسارت بی احترامی پیدا نمی کردن

💔🖤