2777
2789

دوستیم من بیست و پنج سالمه اون بیست و هشت دیشب قهر کرده بود جواب نمیداد وقتی جوابمو داد گفتم یا میگی غلط کردم یا نه من نه تو ...خلاصه به زور گفتو منم هعی گفتم بلند تر🤣یهو گفت بذار از سره کار بیام خونه🤣 منم هعی پرو بازی درآوردم گفت جرعت داری فلان ساعت از کوچه رد شو آقا منم رفتم که.... هستین ادامشو بگم

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کسی لب تاپ داره سوال دارم؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

اگه مثبت هیجده نمیشه بگو😂😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

ببینم چخبره یهو کوچه خلوت شده بود دیدم با اون قدش🤣۱۸۵هست بعد شلوار کردی ام پوشیده بود خیلی دراز دیده میشد🤣 شتاب گرفت سمته من...منم گفتم واییییییی این چه کاریه گفت برای من ادا درمیاری؟🤣میخندید

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

بسهههههه الاننننن حسودییییی میکنمممم🥲🥲🥲🥲🥲😂😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️