2777
2789

سلام ، منم زایمان اولم طبیعی بود . با پیاده روی دردهام شروع شد و تا صبح دردم شدید شد و ساعت ۷ صبح رفتم بیمارستان، ساعت ۱۱:۱۵ دخترم بدنیا اومد. شیرین ترین لحظه زندگی ام.

اگه موقع درد شدید توی بیمارستان، کسی باشه که آروم کمرت رو ماساژ بده از شدت درد کم میشه.

طبیعی زایمان کردم چون می خواستم تجربه اش رو داشته باشم. اگه سزارین میکردم ، دیگه هیچوقت نمی تونستم  طبیعی رو تجربه کنم.

انشالله زایمان راحتی داشته باشی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ، منم زایمان اولم طبیعی بود . با پیاده روی دردهام شروع شد و تا صبح دردم شدید شد و ساعت ۷ صبح رفتم بیمارستان، ساعت ۱۱:۱۵ دخترم بدنیا اومد. شیرین ترین لحظه زندگی ام.اگه موقع درد شدید توی بیمارستان، کسی باشه که آروم کمرت رو ماساژ بده از شدت درد کم میشه.طبیعی زایمان کردم چون می خواستم تجربه اش رو داشته باشم. اگه سزارین میکردم ، دیگه هیچوقت نمی تونستم  طبیعی رو تجربه کنم.انشالله زایمان راحتی داشته باشی.

منم دقیقا نظر شمارو دارم  

منم زایمان اولم زیاد طول کشید ساعت ۲ شب رفتم بیمارستان گفت ۲ سانت باز شده برو توی سالن پیاده روی کن تا دردت شدید تر بشه منم کلی تو سالن اومدم و رفتم بعد شدیدتر شد رفتم تو دوباره معاینه کرد و گفت شه ۴ سانت بیا بستری بشو 

منم از خدا خواسته فکر میکردم اینجوری بهتره ولی اشتباه کردم روی تخت نمی تونستم حتی تکان بخورم در دام شدید وشدید تر شد تا اینکه صبح ساعت ۱۰ ونیم زایمان کردم 

الان دومی رو بار دارم اگه خدا بخواد این بار دیرتر میرم تا تو خونه دردم بیشتر بشه بعد میرم 

در کل سخته ولی خاطره س بعد ها یادش می افتی خودت اشک شوق تو چشمات جمع میشه

ان شاءالله که همه مامانای دنیا به سلامت زایمان کنن و نی نی های گلشون رو بغل بگیرن 😍😍