2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من اگه بعد از شروع درد بتونی تو خونه بمونی و تا دردت شدید نشده بیمارستان نری خیلی راحت تری چون تو بیمارستان باید رو تخت دراز بکشی و جایی نیست بری البته تو بعضی بیمارستان ها محیط بیمارستانم یکنواخت و خسته کننده است نمیشه مدت زیادی موند

......

من زایمان سومم دوساعت طول کشید خود ماما خیلی تعجب کرده بود

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

من ده روز پیش زایمان طبیعی داشتم.بهترین خاطره زندگیم شد٬در حد دندون درد اذیت میکنه اما درد شیرینیه.به نظر من حیفه آدم فقط به خاطر ترس از درد و...لذت زایمان طبیعی و محاسنش رو از خودش دریغ کنه.

پسرم عشق ابدی من

درد پریودی؟؟؟؟؟؟؟

10برابر اونه 

اگه بخوای طبیعی زایمان کنی باید خیلی خودتوتقویت کنی منظورم روحیه ته 

نمیخوام بترسونمت فقط میخوام وقتی خواستی زایمان کنی آمادگی دردداشته باشی عزیزم 

ایشالابسلامتی بچه توبغل میگیری عزیزم

خیلی از ماها مدتها پیش توی سکوتی که هیچوقت هیچکس هیچ جوره درکش نکرد مردیم...بعضی وقتا تو20سالگی می میری اما تو 70سالگی دفنت میکنن...

من طبیعی زایمان داشتم

دردش که قابل وصف نیست

اونموقع که من حتی بچم هم واسم مهم نبود از بس دردش وحشتناک بود فقط میخواستم نجات پیدا کنم

هیچی غیر از نکات خودم واسم مهم نبود هیچی

ولی بعدش دنیا واسم تبدیل به گلستان شد

هیچ دردی هم نداشتم

خیلیییی راحت بودم

سریع از جام پا شدم بعد از یکی دو ساعت بچمو گذاشتم تو کالسکه بردمش حیاط بیمارستان افتاب گرفتیم😅

منم دوتا زایمان طبیعی داشتم واقعاسخته من که فکرمبکردم می میرم امانمردم اگه کمک داری که بتونی بعدزایمان تکون نخوری واستراحت کنی سزارین کنی بهتره

بعد زایمانم مهمه حتما باید کمک داشته باشی تا بخیه هات جوش بخوره البته روزای اول خیلی حس نمیکنی پا میشی میگی مشکلی ندارم خودم کارم رو میکنم اما بعدش می فهمی ای کاش استراحت کرده بودم.

......