2777
2789
عنوان

زن علیه زن اینطوریه بچه ها !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 27 پست

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وبیکار ترین زن کسیه ک حال دلشو وارامششو فدای این چرت وپرتا کنه یادبگیریم بیخیال شدنو

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

باعثش مردها هستن

اصلا مردا تقصیری ندارن 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

تخمدان چپ 🤣👌🏻

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
باعثش مردها هستن

شاید قرن های پیش درست بود حرفتون ولی ت جوامع امروزی زنا هم به همون اندازه باعثشن

تا مظلومی نباشه ظالمی هم نیست 😐👍🏿

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

اینجا انواع اقسام ادماهس بعضی حرفانبایدجدی گرف جواب بعضیارم ندی سنگین تری ارزش ندارن واقعا یسریا  باورت میشه بعضیا نظرمیدی بدون هیچ توهینی طرف میاد تاپیکتو پیدامیکنه بهت تیکه میندازه خیلی سمن خیلی

من تو زندگیم چیزی کم نداشتم ینی هم چهره هم هیکل هم تیپ هم درس هم ورزش چیزی نبوده ک کسی بخا ازم اتو بگیره بقدریم مغرورم ک کسی بخودش اجازه نمیده جلو من حرفی بزنه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

نه دیگ اینبار

چرا نه دیگه🤔🤔🤷

اتفاقا باعثش همینان

پسره ازدواج میکنه میگن زنش چه خوشگل سر قیافش گرفتش،زنه به خودش میرسه خوشگل میکنه میگن این خرابه یا کرم داره و.....

خب اینارو خیلی از زنها شنیدن ،از مردهای زن ستیز و کورکورانه دارن تقلید میکنن،همین الآنم اگه چرندیات یه جمع مردونه که رفیق صمیمی باشند بشنوی این اراجیف پره توش 

اینجا اینطوریه، جامعه اینطوری نیست خیلی

اینجا هم یه عضو کوچیکی از جامعه است... 

با این تفاوت که اینجا چون کسی دیگری رو نمیشناسه پس ذات واقعی آدما معلومه ولی تو دنیای واقعی ذات آدما معلوم نیست

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
چرا نه دیگه🤔🤔🤷 اتفاقا باعثش همینان پسره ازدواج میکنه میگن زنش چه خوشگل سر قیافش گرفتش،زنه به خو ...

زن ستیز نیستم ولی ما زنا خودمون هم زیاد با خودمون اوکی نیستیم جاش نیست بحث

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم