2777
2789

شوهرم مثلا تو ترک 

۱۱ ساله داره عذابم میده  همش میخواد تخریبم کنه

هیچ وقت هیچ وقت درکم نکرد  

تنها موردی که داره اینه که اجازه بیرون رفتن از خونه رو دارم یا گوشی و لب تاب خوب برام گرفته که البته هر کدومشون با کلی منتو دعوا خریده شدن

بدبینه  به همه چی    

از ته دلم میخوام برم دیگا برام با ارزش نمونده  اعتمادم بهش صفر نه منفیه   یه پسر بچه بهم سلام کنه  میگه این بهت نظر داره 

به خدا قلبم تیکه تیکست من اخلاق برام اولویت هر کاریه اونوقت این رفتارش   

جرات ندارم نسبت به کوچیکترین مسئله خانوادش اعتراض کنم  فورا انگ بی ناموسی بهم میچسپونه

بچهه اشکام بند نمیاد   

نمیخوام شرمنده دخترم باشم   در کلبرا دخترم بد نیست با محبت 

دارم زجر میکشم تو این زندگی دارم نابود میشم  ولی دخترم  من نباشم اونم نابود میشه 

تا وقتی من باچه خواریشو کنم خوبه ولی اون هیچی اصلا اندازه یه اپسیلون  نمیتونم بهش تکبه کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادم عقیده دارندختر با لباس سفید بره با کفن بیاد بیرون  سنتی هستن  بابام ثروتمنده دریغ از یه قران   همه رو حق پسراش می دونه

مجبور بودم  دخترم   بزرگترین دلیلمه وقتی درآمد ندارم

بچهه یک بارم درکم نکرده تو این مدت  عین کبک سرمو تو برف کردم ولی واقعا تا کی می کشم

دخترم خیلی فهمیدست  سعی میکنم نارحتمو نفهمه دیروز عین پروانه دورم  میگشت

به ندرت جلو اون بحث میکنیم خیلی به ندرت

کلا کم گریه میکنم ولی  دیشب رو کلا دست خودم نبود فقط گریه کردم   ولی همیشه بدترین حالت ممکن که میشه از طرفت انتظار داشته باشی برا من  اتفاق میافته پری روز به شدت مریض بودم خودم رفتم سرمو امپول زدم   تک و تنها تو شهر غریب چند بار زنگ زدم نیومد تو خونه داشت تلویزیون میدید

اخه به چه جرمی کاش بی احترام بودم زای دوستاش همیشه بهم خورده میگرین میگن تو خیلی بهش میرسی 

من خیانت کار نیستم 

من حیانت نمیکنم  ولی متهمم  به کی بگم که دارم نابود میشم از این حرفهاش  چرا باید هر بار متهم به بی ناموسی بشم در صورتی که عین پروانه پاکم

گفتم مادرم عقیده داره  منم مثل دختر خالش یا خواهرش باید با بسازم مگه چیم از اونا سر تر تحمل نکنم 

داداشم که خیلی دوستش دارم میگه همه جوره پشتتم  ولی من که نمیتونم برم آوار شم  سر زندگی زنو بچش   همین جوری زنش هزار تا متلک میگه که وای شوهرم فلان شب خوابش نبرد از عضه تو  و اونا هم  درگیر زندگی خودشونن

عزیزم من مرد کم دیدم که پشت مادرش و خواهراش رو ول کنه بیاد از زنش طرفداری کنه..منم جرآت نمیکنم در مورد مادر و خواهرشوهرام بگم همسرم عصبی میشه و طرف اونارو میگیره

ولی کلا شرایطت سخته.امیدوارم که همسرتون خوب بشه

یه جوری رامش کن و اونو سمت خودت بکشون و بهش محبت کن..مردا با محبت کردن زود رام میشن ..من امتحان کردم اثر داشت

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

دیروز با مادرش حرف زدم برگشته میگه  خدا میدونه چی تو دلشه احمق بی شعور الهی اون نمازی که میخونه بزنه تو کمرش  منطورش این بود من  خطا کردم یا بی ناموسم

بچه هاا دارم دق میکنم  به خدا نفسم در نمیاد این یکی رو نمی کشم  

من بی ناموس نیستم  من خیانت نمیکنم   خدایا  ازت دلگیرم   اونقد ازت دلگیرم   این امتحان خیلی سخته کمرم خم شده