2777
2789
عنوان

میخوام دهن شوهرم فلفل بریزم 😐

6184 بازدید | 155 پست

امروز من و دوتا خواهرام کار اداری داشتیم ، رفتیم اون اداره ، شوهرم ما رو رسوند چون خودش باید میرفت سرکار خودش ، یکم عجله داشت . یکم اونجا نشستیم ، کارمندای اونجا ۴ تا خانم بودن ، شوهرم به اون دختره که کارا رو انجام میداد گفت خانم میشه یکم سریع تر امضاهای ما رو بگیرید من خیلی دیرم شده . دختره گفت سیستم قطعه ، خدا کنه زود وصل شه تا بتونم کارتون رو انجام بدم . تا اینو گفت سیستماشون وصل شد و کار ما انجام شد و داشتیم میومدیم بیرون ، دختره داشت با ما و شوهرم خداحافظی می کرد گفت خب خدا رو شکر سیستما وصل شد کار انجام شد . شوهرم گفت تشکر پاکی قلب شما بود دعا کردید ، خیلی زحمت کشیدید . 

دختره یه ذوقی کرد که نگم ، به دوستاش نگاه کرد ، که مثلا ببینید چی بهم‌گفت . 

حالا من منتظرم که شوهرم‌بیاد وافطار بشه تا تو دهنش فلفل بریزم 😐 صد بار بهش گفتم اینجوری با مردم‌حرف نزن 🤦‍♀️

حالا بذارید بیاد من ببینم این پاکی قلب اون خانم رو از کجا دیده😐

😆😆😆😆😆😆😆

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی خیلی با مزه تعریف کردی😁

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

عنوان تاپیکت خیلی جالب بود یاد بچگی خودم افتادم تهدید بزذگ مامان خدابیامورزم بود...

اکثر مردا شیرین زبونی میکنن تا کاراشون راه بیافته... زیاد سخت نگیر ولی بگو یه جور نشه هزار نفر فکر بد کنن

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

شماهم روزه ای؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖