2777
2789
عنوان

لکه بینی

209 بازدید | 39 پست

توروخدا کمکم کنین 🥲

من این ماه اول اسفند پریود شدم تا هفتم خیلی هم عادی بود پریودم

الان از دیشب لک میبینم اصلا توی نوار بهداشتی لکی نیست همش خیلی ببخشید آخر ادرارم موقعی که میرم سرویس میاد 

بعد انگار خون کهنش چهار تا قطره به زور فشار خونم می‌ریزه اما باهاش انگار یه تیکه هایی انداره سر مورچه هم میاد یعنی خون خالی نیست اصلا هم نمی‌دونم تو این تعطیلات که هیچ دکتری نیست کجا برم چیکار کنم😓نکنه دوباره اتفاقی افتاده ؟ توروخدا نظراتتون رو بگین😭

نمی‌دونم دوباره دارم پریود میشم یا لکه بینی لانه گزینیه

من اینطوری شدم دقیقابعدپاکی فکرکردم مجددپری شدم

بعدفهمیدم کلیه هام خونریزی کردن

دخلم اومدتاسنگ دفع شدوخوب شدم

انشاءالله تونباشی،خیلی سخت بود

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من اینطوری شدم دقیقابعدپاکی فکرکردم مجددپری شدم بعدفهمیدم کلیه هام خونریزی کردن دخلم اومدتاسنگ دفع ...

من همیشه پریودیام درد داشتم این یکی یهویی اینجوری شد البته چند روزه شکم و کمرم درد می‌کنه اما از اینکه توش یه چیزایی هست میترسم 😓

عزیزم هنوز کو تا تعطیلات خیلی از دکترا الان هستن من ۲۸ وقت دارم تا اونموقع خیلیاشون کار میکنن

دکتر من نیست همیشه زود می‌ره 🥲

امکانش هست لک لانه گزینی باشه؟

آخه تاپیک های قبلی رو نگاه بکنی بیبی چک منم هاله دار شده

من همیشه پریودیام درد داشتم این یکی یهویی اینجوری شد البته چند روزه شکم و کمرم درد می‌کنه اما از این ...

بالاخره باردارنیستی مطمئن باش

بعدافطارموزبخورقطع بشه پس

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
دکتر من نیست همیشه زود می‌ره 🥲 امکانش هست لک لانه گزینی باشه؟ آخه تاپیک های قبلی رو نگاه بکنی بیب ...

اینهمه دکتر دیگه هست چه اشکالی داره

الان نگاه میکنم

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
ممنون عزیزم اینجا نمیشه به هر دکتری اعتماد کرد 🥲

دوباره تست زدی؟

یا فقط همون یبار؟

به هرحال اگه باردار باشی لکه بینی خوب نیست باید بری پیگیر شی

تاپیک قبلی رو بیبی چک هاله دار دراومد😓 ای بابا چقدر منتظر بودم این ماه بشم 

آها

فکرکردم میگی تازه پاک شدی

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳💃💃💃💃💃💃💃💃💃

هستی انشاءالله

نه میخواستم بزارم چند روز بگذره بعد بزنم 🥲

به هرحال چون سابقه سقط داشتی هر طوری پیگیر شو

همین امروز آزمایش بارداری بده مطمئن شو بارداری یا نه بعد برو دکتر

دیگه عید بشه خیلی بدتره دکتر سخت پیدا میشه

آها فکرکردم میگی تازه پاک شدی 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳💃💃💃💃💃💃💃💃💃 هستی انشاءالله

نه عزیز دلم من اول اسفند بعد از سقط اولم پریود شدم و کلا پاک بودم آهنگ گذاری رو داشتم همه چی اوکی بود و باید فروردین دوباره پریود بشم اما از دیشب لک دیدم زیاد هم نیست ها یعنی خیلی کمه اما انگار خون مرده و کهنست، خیلی هم کمرنگه انگار خون تیره و قهوه ای باشه ولی اینکه همراهش یه تیکه های خیلی خیلی خیلی ریز میاد منو می‌ترسونه 🥲

به هرحال چون سابقه سقط داشتی هر طوری پیگیر شو همین امروز آزمایش بارداری بده مطمئن شو بارداری یا نه ...

الان آزمایش بدم مشخص می‌کنه ؟

سقطم بدون دلیل بوده یعنی مشکل خاصی نداشتم 

توی ۸ هفته و ۶ روز قلبش واستاد و تو همین سن مونده بود رشد نکرده بود با اینکه مثلا اون تایم باید ۱۱ هفته میبودم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز