2777
2789
عنوان

لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 39 پست
من اینطوری شدم دقیقابعدپاکی فکرکردم مجددپری شدم بعدفهمیدم کلیه هام خونریزی کردن دخلم اومدتاسنگ دفع ...

تکرر ادرار هم داشتی؟؟

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

نه عزیز دلم من اول اسفند بعد از سقط اولم پریود شدم و کلا پاک بودم آهنگ گذاری رو داشتم همه چی اوکی بو ...

وقتی باردارمیشی بدن خودش روتمیزوصاف میکنه برای جنین

نگران نباش

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آها فکرکردم میگی تازه پاک شدی 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳💃💃💃💃💃💃💃💃💃 هستی انشاءالله

خدا از دهنت بشنوه

خیلی دلم بچه میخواد 😓 کاش خدا به دلم نگاهی کرده باشه

وقتی باردارمیشی بدن خودش روتمیزوصاف میکنه برای جنین نگران نباش

یعنی امکانش هست 😍؟!

بارداری قبلی اصلا خونریزی نداشتم تا روزی که بچه دیگه نمی‌خواست بمونه و دو تا لکه خون دیدم🥲

الان آزمایش بدم مشخص می‌کنه ؟ سقطم بدون دلیل بوده یعنی مشکل خاصی نداشتم  توی ۸ هفته و ۶ روز ق ...

وقتی تست مثبت زده باید نشون بده

احتمال داره دکتر بهت آسپرین بده شاید خونرسانیت ضعیف بوده به بچه که رشد نداشته 

حتما سونو جای خصوصی برو

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
خدا از دهنت بشنوه خیلی دلم بچه میخواد 😓 کاش خدا به دلم نگاهی کرده باشه

توکلت بخداباشه

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
یعنی امکانش هست 😍؟! بارداری قبلی اصلا خونریزی نداشتم تا روزی که بچه دیگه نمی‌خواست بمونه و دو تا ل ...

فقط بخدابسپر

من ظاهراکیست داشتم ونمیدونستم

هم باردارشدم کیست ترکیدوبدنم تمیزتمیزشد

من از وسط سیکل تکرر ادرار میگیرم..با لکه های قهوه ای

نه برای من کلیه هام سنگ داشتن

اگرتکررادرارداری وباردارنیستی شایدعفونت داری

مایعات زیادبخور

دوغ زیادبخور

سبزی وآجیل بخور

دامن بپوش خوب میشی

وقتی تست مثبت زده باید نشون بده احتمال داره دکتر بهت آسپرین بده شاید خونرسانیت ضعیف بوده به بچه که ...

من از هر چی دکتر بود پرسیدم گفت این مشکل عادیه هیچ دلیل پزشکی هم نداره اتفاقا به من گفتن به بدنت ربطی نداره اون خودش مشکل داشته🙁 والا نمیدونم از دست این دکترا

چون من و همسرم آزمایش قبل بارداری و همه چی دادیم مشکلی نداشتیم

2790
2778
2791
2779
2792