2777
2789

✍️دوستان من یه روز گرم افتابی من از خونه زدم بیرون دوتا دختربچه دم در خونشون رو زمین بساط کرده بودن لوازم خونگی اسباب بازیشونم چیده بودن داشتن بازی میکردن. من این صحنه رو خوشم اومد برم تو بازیشون ببینم. ازش پرسیدم عووو اینجا خونه زندگیه کدومتونه ؟؟ یکیش گفت من شوهر ندارم هلیا شوهر داره اینم بچشه تو اتاقه...از هلیا پرسیدم اسم بچت چیه گفت من اسمشو آلا میخواستم بزارم وختی حامله شدم شوهرم گفت نه بزار هلیا 😕گفتم خب نمیشه که هم خودت هلیا باشی هم دخترت که. خیلی با عشوه گفت این اسمو دوسداریم دیگگگگه 😐گفتم مگه نگفتی آلا دوس داشتی ؟ گفت آلا دوس دارم دیگگگگه. این فک کنم منو. اصکل کرده بود 😐😂 بعد منم دیدم سوالاتم با ایشون ب نتیجه نمیرسه از اون دوستش که گفت من شوهر ندارم پرسیدم خب شما خونه هلیا خانوم چیکار میکنی ؟! گفت اومدم چون این حاملس من غذا درست کنم 🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ گفتم این ک بچشم اورده اسمشم انتخاب کرده!! دیدم میگه میخواد یکیم برا من بیاره 😐🤣 خو چرا خودت نمیاری مگه ناقصی اخه 😐🤣🤣🤣دیگه اینو نپرسیدم ذهن بچه رو منحرف نکردم 🤣🤣🤣 اینا چی میخوان بشن در آینده 😐😂🤦‍♀️  ازنظر خودم صرفا داشتن هرچی ازیجا دیده بودن رو تکرار میکردن بدون اینکه بفهمن چی میگن 😂

😐😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

😄😄😄 چه حوصله ای داشتی

احتمالا اون یکی از هلیا رحم اجاره کرده بود😉

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای جدی میگی😐😂وایییی یکم توضیح بده چقد باحال😐🪳

بی عقل تر از اینا هستن😐چندوقت پیش دوتایی دعواشون شد،بزرگه به کوچیکه گفت بیشعور،کوچیکه هم گفت بیشعور باباته😐همینطور دوساعت همدیگرو کتک زدن سراینکه،بزرگه میگفت بیشعور بابای توهست،کوچیکه میگفت نه بابای من بیشعور نیس،بابای خودت بیشعوره🤕منم نگاه میکردم تخمه می‌خوردم😆

بی عقل تر از اینا هستن😐چندوقت پیش دوتایی دعواشون شد،بزرگه به کوچیکه گفت بیشعور،کوچیکه هم گفت بیشعور ...

😐خوش به حالت

حالا من نفهمیدم بالاخره بابای کوچیکه بیشعور بود یا بابای بزرگه؟؟

و اینکه رفیق پسرت چجوری داداشش دختر بود؟؟

🤨🤨🤨