2777
2789
عنوان

عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 49 پست
اخهمن دوستداشتم با یه ادم پولدار ازدواج کنم سطح خانواده اینا از ما پایین تره پدر مادرم راضی نیستن

اره منم باهات موافقم پول خیلی مهمه 

مخصوصا برای دختری ک خودش از لحاظ مالی تو خونه پدر شرایط خوبی داشته سخته ازدواج با آدمی ک سطحش پایین ترع

مگه نمیگی عشقم؟مگه عاشقش نیستی؟چرا قبول نکردی پس

چونکه فعلا سرکار نرفته

بعد سطح خانوادش از ما پایین تره

و خانوادم راضی نیستن

منم دوست داشتم با یه ادم پولدار ازدواج کنم

بعد این بسیجیه من اینجوری نیستم خیلی راحتم 

ولی دوسش دارم

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم باهات موافقم پول خیلی مهمه  مخصوصا برای دختری ک خودش از لحاظ مالی تو خونه پدر شرایط خو ...

نمیتونم جلوی خودمو بگیرم دوسش دارم بهش پیام میدم بلکن کمی حرف بزنه

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
چونکه فعلا سرکار نرفته بعد سطح خانوادش از ما پایین تره و خانوادم راضی نیستن منم دوست داشتم با یه ...

تاپیک قبلتو خوندم راجبش حرف زدی

درست میگی این روزا زندگی با این شرایط واقعا سخته

اگه از حست بهش مطمئنی خودتم کمکش کن زندگیتونو بسازین اما اگه اون کاری نیست و همش از زیر کار در میره نمیشه بهش امیدوار باشی

در واقع داری وقت و مغزتو صرف چیزی میکنی که ممکنه امضات رو تبدیل به حسرت بکنه:)قبل اینکه دیر بشه درست ...

مغزم از کار افتاده

ب شوخی قبول نکردی یا واقعا نمیخوایی؟اگه نمیخوایی فراموشش کن اما اگه شوخی بوده خودت برو سراغش 

نه جدی بود اما من دوسش دارم

مغزم از کار افتاده

منم همینطور...ولی جلوی سوختنشو بگیر یه وقتایی تلوزیونه انتنش میپره ولی میشه درستش کرد ولی اگه درستش نکنی ممکنه بسوزه ها...جلوی سوختنشو بگیر دختر

همونی ام که عاشق هرچی و هرکی  که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی  بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:)        من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه...  اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:)                                        حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق  کم نیار  بترس ولی شجاع باش  تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^
تاپیک قبلتو خوندم راجبش حرف زدی درست میگی این روزا زندگی با این شرایط واقعا سخته اگه از حست بهش مط ...

نه پسر خوبیه میتونه

ولی خب پدر مادرم اجازه نمیدن 

بعد یه مشکلم داره این بسیجیه من لباس پوشیدنم ازاده میترسم مشکل پیدا کنیم حالا نسبت به این موضوع خیلی حساس نیست و خوشش نمیاد لباس کوتاه بپوسم

نه جدی بود اما من دوسش دارم

دوس پسر منم الان همینطوره جفتمون سنمون کمه هیچیم نداره اما چون دوسش دارم هیچوقت ولش نمیکنم منم دوس دارم زندگی خوبی داشته باشم شوهرم پولدار باشه اما چون نمیتونم با یکی دیگه زندگی کنم الان کمکش میکنم جفتمون تلاش میکنیم واسه آینده خداروشکر

منم همینطور...ولی جلوی سوختنشو بگیر یه وقتایی تلوزیونه انتنش میپره ولی میشه درستش کرد ولی اگه درستش ...

هرکاری کردم نتونستم دیگه نمیشه من ادم ضعیفیم 

۲ ساله وضعیتمون همینه

دوس پسر منم الان همینطوره جفتمون سنمون کمه هیچیم نداره اما چون دوسش دارم هیچوقت ولش نمیکنم منم دوس د ...

چند سالته؟

نه پسر خوبیه میتونه ولی خب پدر مادرم اجازه نمیدن  بعد یه مشکلم داره این بسیجیه من لباس پوشیدن ...

سر این مسایل باید ب تفاهم برسین ک هی هرروز دعوا نکنین اما اینکه خانوادتم قبول نمیکنن خب مشکل بزرگیه

دوس پسر منم الان همینطوره جفتمون سنمون کمه هیچیم نداره اما چون دوسش دارم هیچوقت ولش نمیکنم منم دوس د ...

من پدر مادرمم اجازه نمیدن راضی نیستن

سر این مسایل باید ب تفاهم برسین ک هی هرروز دعوا نکنین اما اینکه خانوادتم قبول نمیکنن خب مشکل بزرگیه

هزار سنگ جلو پامونه فقط دارم از درون از دست میرم