2777
2789
عنوان

عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 49 پست
اخهمن دوستداشتم با یه ادم پولدار ازدواج کنم سطح خانواده اینا از ما پایین تره پدر مادرم راضی نیستن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخدا اینجور کلمه عشق رو بی آبرو میکنید عشق مقدسه با پول و سطح پایین وبالا روستایی  وشهری  وپسر وزیر وکارگر کاری نداره عشق همه رو تویه سطح قرار میده پس هرچیزی رو نگیم عشق

هرکاری کردم نتونستم دیگه نمیشه من ادم ضعیفیم  ۲ ساله وضعیتمون همینه

من 5 سال وضعیتم این بود دردایی که کشیدم زخمایی که خوردم شاید حتی راستشو بخوام بگم بهت منو از خود قبلیم دور کرده نمیدونم چندسالته هدفت چیه زندگیت چطوره فقط میگم من استخونام هنوزم شکسته قلبم هنوزم درد میکنه شبا هنوزم بدون قرص نمیشه که بخوابم ولی موندم که مث بقیه نباشم

همونی ام که عاشق هرچی و هرکی  که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی  بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:)        من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه...  اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:)                                        حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق  کم نیار  بترس ولی شجاع باش  تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هزار سنگ جلو پامونه فقط دارم از درون از دست میرم

بحث زندگی دونفره الان اگه من یا بقیه بگیم اینکارو بکن یا نکن خب نمیشه خودت باید فکر کنی تصمیم بگیری که دوس داری باهاش باشی یا نمیتونی اون زندگیو تحمل کنی

دوس پسر منم الان همینطوره جفتمون سنمون کمه هیچیم نداره اما چون دوسش دارم هیچوقت ولش نمیکنم منم دوس د ...

واقعا کسی که بخاطر پول یکیو ول کنه نباید راجب عشق حرفی بزنه 

استارترم بدونه اگه طرف بخوادش همه جونشو میزاره تا بتونه پول دربیاره اون زندگی ای ک میخادو فراهم کنه 

در ضمن الان خیلی شرایط اقتصادی بد شده باید درک کنیم همو خیلیا حتی حمایت پدر و مادر ندارن با چندر غاز تازه خیلی بدوعن ۲۷ ۲۸ سالگی ی ماشین بگیرن 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخدا اینجور کلمه عشق رو بی آبرو میکنید عشق مقدسه با پول و سطح پایین وبالا روستایی &nbs ...

اقای محترم اگه پول نباشه عشق به طلاق منجر میشه

اگه یخورده عاقل باشین درموردش فک کنین متوجه میشین

الان من خیلیا رو دیدم بخاطر بی پولی از هم جدا شدن حتی دختر بزرگم داشتن

من دوست ندارم اینجوری باشیم دوست ندارم ناراحتش کنم

دوست ندارم سرپول باهاش دعوا کنم میفهمین بخدا اگه بفهمی

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
دقیقا اصلا عشق نیست این

متاسفانه شما هنوز طعم زندگی نچشیدید که بدونین پول از همه چی مهم تره

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
واقعا کسی که بخاطر پول یکیو ول کنه نباید راجب عشق حرفی بزنه  استارترم بدونه اگه طرف بخوادش همه ...

بله دقیقا منم مثل شما فکر میکنم درست میگین

تو این روزا که همه عشقا پولی شده اگه یکیو داشته باشی که بخاطرت تلاش کنه باید باهاش راه بیایی چون خیلی کم پیدا میشه از این عشقا

واقعا کسی که بخاطر پول یکیو ول کنه نباید راجب عشق حرفی بزنه  استارترم بدونه اگه طرف بخوادش همه ...

تو هنوز بچه ای واقعیت زندگیو نمیدونی

اقای محترم اگه پول نباشه عشق به طلاق منجر میشه اگه یخورده عاقل باشین درموردش فک کنین متوجه میشین ا ...

اونا عاشق نبودن دچار هوی هوس جوانی شدن و وقتی بهم رسیدن وهمدیگرو بدست آوردن فهمیدن بیشتر هیجان وهوس بوده وگرنه همه پولدار نیستن که، پس باید از هم جدا بشن؟

اونا عاشق نبودن دچار هوی هوس جوانی شدن و وقتی بهم رسیدن وهمدیگرو بدست آوردن فهمیدن بیشتر هیجان وهوس ...

انشالله زن میگیری میفهمی

عزیزم شما اگه پول برات مهمه اوکی مهمه کلمه ی عشقو کثیف نکن خواهشا

انشالله تو زندگیت به سختی و مشقت و بی پول بمونی بد حرف منو میفهمی

عزیزم شما اگه پول برات مهمه اوکی مهمه کلمه ی عشقو کثیف نکن خواهشا

خیلی توهین بدی کردی