2777
2789
عنوان

بنظرتون از اين ادم شوهر درمياد؟

129 بازدید | 13 پست

٤ سال و نيمه باهميم با برادرش شريكي مغازه داره درامدشونم خوبه باباشم خونه زمين زياد داره كه بخاد ي خونه بده به ما اون ماشين نداره ولي من يه پرايد دارم 

شرايط تشكيل زندگي رو داريم من دانشجوي حقوقم 

دوتامون ٢٠ سالمونه من نميگم الان ازدواج كنيم ميگم نامزد كنيم تا سه چهار سال ديگه 

رفته به خانوادش گفته اونام گفتن نه فعلا به صلاح نيست ولي خودش ميگه چون تو بابا نداري قبول نميكنن اگه من ميگفتم دختر فلاني كه پدرش فلانيه رو ميخوام حرف توش نبود

خيلي دلم شكست چيكار كنم:)؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بالا تا پایین قهوه ایشون کن. بعد این حرفش هنوز داری رویا سازی میکنی باش😕

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
واقعا خودمم موندم  بهم گفت بزگترين مشكل و داري كه پدر نداري حس ميكنم تا اخر عمر يادم نميره اين ...

تو هیچییییی نگفتی بهش؟ 😐😐😐😐😐

جان جدت لایک نکنننننن 🔪.                                                این کاربری دست دونفره و تاپیک ها ممکنه با هم مرتبط نباشن🫂🌱