2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست 😔

82 بازدید | 3 پست

ببین ما چند ماه قبل فوت مادربزرگم برای عروسی کارامون رو کردیم بعد برج ۱۰ مادربزرگم فوت کرد برج یک عروسی من بود بعد از گذشت چند هفته از چهلم مادربزرگم اومدن خانواده شوهرم اجازه بگیرن مامان و بابام دختر عمو و پسر عمو هستن از برج ۱۰ تا برج‌ یک سه ماه میگذره که مامان بابام و بابای مامانم و خودم مامان و بابام اجازه دادن حالا که اجازه دادن مامانم که می‌گفت لباس عوض نمیکنم باز رفت لباس داد براش بدوزه بعد میگه من آرایشگاه نمیرم

خاله هام هم از اون طرف یکیشون میگه من اصلاح نمیرم چه ربطی داره اصلاح برای پاگیزه گی هست و دخترم هم نمی‌زارم لباس عوض کنه و برقصه اون طرف به دایی بزرگم زنگ زدیم گفته اشکال ندارع ما یک شادی احتیاج داریم بعد از بعد بدتر هم هستش به مامانم اون سری میگم که برم به دیج ی بگم که زن دایی هام و خاله هام رو صدا نزنن برای رقص آخه پای آبرو وسطه صدا بزنه به خاطره اومدنشون صبر کنن نیان آبروم می‌ره این همه ما خرج کردیم 😭 چیکار کنم یک عمه دارم که گفتم بیاد برقصه گفته اگه. بچم گذاشت

باهاشون صحبت کن بگو مادربزرگ رفته و دیگه هم برنمیگرده من ادم‌زنده‌ رو دریابید من‌هم ارزو‌دارم ابرو دارم درست نیست که اینطوری میکنید شما جای من بودین دوست داشتین من با شما اینکارو‌میکردم 

چند تا رقصنده بیارین با دی جی

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.