2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خانواده شوهر؟یا خودت

خانواده ی مادری خیلی توهین میکنن به پدرم و خانوادش خیلی زیاد همش میگن پدرت احمقه عمه هات خر ابن نمی‌دونم عموهات بی عرضن 

دیروز نشسته بودیم توهین میکردن بعد من جوابشون رو دادم دراومدن گفتن وای کی تورو میگیره زبون دراز درصورتی که من فقط گفتم خب شما هم میتونستید بیاین بیمارستان پیش پدرم و این حرفشون خیلی ناراحتم کرد میگفتن مطمئن باش هرخاستگاری اومد برات ما ردش میکنیم و میگیم چطور شخصیتی داری

مثلاً پدرم توی ماجرا گلوله خورده بود به پاش بعد اونا چرت و پرت که چرا خانوادش نیومدن چرا؟؟؟من گفتم مگه برا شماها که زندگیشون رو دادن و خونه براتون فروختن اومدین؟گفتم نهه وظیفه ی ما نیست دیگه بحث کش دار شد آخرش کف تو چقد زبون درازی نمی‌دونم کی میخواد تورو بگییره