2777
2789
عنوان

آگاهی..

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ادمیو میشناسی همه صفات شیطانی ک نام بردیو داره اون دنیا هم کوره هم بقیه چیزا؟! بیچاره واقعا دلم ...

دقیقا همینطوره و ستار العیوب خداوند برای همین دنیاست ، اون دنیا دیگه همه اعمال تجسم پیدا میکنه و شبیه به باطن اعمالت میشی عزیز

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛
گفتم خودت ثابت کن نه که این ترجمه ها رو برام بیاری 

ما به استوار ترین کتاب تکیه کردیم.

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛

ببین استارتر از حرفام ناراحت نشو و سعی کن منو قانع کنی با دلیل و مدرک و عقل خودت من نه کافرم نه وجود خدا و قرآن رو انکار میکنم فقط نگرش و دیدگاهم عوض شده با توجه به زندگی امروزه ،خیلی هم خدارو قبول دارم 

دقیقا همینطوره و ستار العیوب خداوند برای همین دنیاست ، اون دنیا دیگه همه اعمال تجسم پیدا میکنه و شبی ...

خدا همین دنیا اگ هست چرا ب حساب بعضی ادما ک ب معنی واقعی کلمه ح.روم زادن و اینده خیلیا رو نابود کردن و خیلی ظلم کردن نمیرسه ؟!

من موندم واقعا یه کار بد کوچولو بکنم کارماش دهنمو سر ویس میکنه بعد ادمای .... هنوز پر قدرت تر از قبل دهن مردمو صاف میکنن با دزدی و ظلم و ادم کشیو هر چی فک کنی ....

ببین استارتر از حرفام ناراحت نشو و سعی کن منو قانع کنی با دلیل و مدرک و عقل خودت من نه کافرم نه وجود ...

عزیزم دلیل و مدرک واضح تر از قرآن میخوای؟ شما خدارو قبول داری پس صد در صد حرفشم قبول داری؟ 

اون که تمام ترجمه هاش دروغه  دقت کن گفتم ترجمه هاش نه خودش ها

همینی ک تاکید کردی اتفاقا اشتباست ! ینی چی ک اشتباست ؟! اونم معنی !! اگه مبگفتی کلمات رو تغییر دادن یا یه چی دیگه نوشتن قابل قبول تر بود ! معنی رو ک حتی اگه اشتباهم بود . اینهمه عرب .. معنی حرفارو به زیان ما گفتن 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
خدا همین دنیا اگ هست چرا ب حساب بعضی ادما ک ب معنی واقعی کلمه ح.روم زادن و اینده خیلیا رو نابود کردن ...

کارما کجا بود آخه عزیزم اصلا چی هست کی هست کجاست 

یه چندساله مد کردن انداختن دهن مردم کارما کارما 

خدا همین دنیا اگ هست چرا ب حساب بعضی ادما ک ب معنی واقعی کلمه ح.روم زادن و اینده خیلیا رو نابود کردن ...

چون اونها دچار سنت استدراج خدا شدن