2777
2789
عنوان

آگاهی..

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی شماها قرآن رو قبول ندارین؟!

پس نباید منافعی که در قرآن به زنان تعلق گرفته مانند مهریه و حق و حقوق و نفقه و.. به شما تعلق بگیره چون قبولش نداری و اگر استفاده میکنین حق الناسی که میگین بر گردنتونه 

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛
ینی شماها قرآن رو قبول ندارین؟! پس نباید منافعی که در قرآن به زنان تعلق گرفته مانند مهریه و حق و حق ...

پس شما خبر از مملکت و قانون نداری عزیزم ،همون قاضی و قضاتی که نشستن و دارن احکام الهی رو جاری میکنن برو ببین مهریه میدن یا نه ،ما مهریه نخواستیم چیزهای دیکه رو از ما نگیرن مهریه پیشکش

خب طبق فرمایش شما هم معنی اشتباهه هم کلمات رو تغییر دادن

فرمایش از طرف شما بود . من حرفی در مورد قران ندارم .تو میگی اشتباست . میگم یه حرف منطقی بزن . ینی چی ک معنیش اشتباهه ؟! مکه میشه همچین چیزی؟! اینارو تو سایتای عمومی میگید نوجوونها هم شاید ببینن همینو بگن گناهش میفته گردن تو . خوددانی 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
پس شما خبر از مملکت و قانون نداری عزیزم ،همون قاضی و قضاتی که نشستن و دارن احکام الهی رو جاری میکنن ...

همون قاصی و شکایت و دادگاه و احترام مردان به زنان رو خداوند در قران تعیین کرده و کسایی که قبول ندارن ولی استفاده میکنن در واقع حق الناس برگردنشونه

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛
فرمایش از طرف شما بود . من حرفی در مورد قران ندارم .تو میگی اشتباست . میگم یه حرف منطقی بزن . ینی چی ...

نظر شما هم محترمه، من نمیگم ترجمه اش اشتباهه ثابت شده ست برای همه فقط عده ای نمیخوان قبول کنن و دلشون میخواد همون چیزایی که معلمهای دینی و پرورشی کردن  توی مخشون به همون گوش کنن 

اسی فقط یه سری کلمات قلمبه سلمبه و جملات کتابی به کار میبری

بله برای اینکه خودت بری تحقیق کنی به این نتیجه برسی

همون قاصی و شکایت و دادگاه و احترام مردان به زنان رو خداوند در قران تعیین کرده و کسایی که قبول ندارن ...

آره همونا رو خداوند تعیین کرده بعد آخرش اومده توی آیه ۳۴ سوره نسا کلا زنها رو تخریب کرده 

من دنبال این چیزا نمیرم. شما یه حرفی زدی و نتونستی اثبات کنی. رو خودت کار کن یکم برای اثبات حرفات و ...

اسلام رو قبول داری؟