2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 45 پست
داداش تو نی نی سایت؟👀 پیچیدس‌ ولی تقصیر اون بود

بیکاری باعث انجام خیلی کارا میشه😅😅

خب اگه تقصیر اون بوده که دیگه نباید ناراحت باشین اون شما رو نمیخواسته نه شما اون رو که بخواین بخاطرش عذاب بکشین🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است. *************************************************** از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بیکاری باعث انجام خیلی کارا میشه😅😅 خب اگه تقصیر اون بوده که دیگه نباید ناراحت باشین اون شما رو نم ...

منطقی😐🤦‍♀️

اره ولی اونقدر دوسش دارم که حتی به خاطر اشتباهاتشم بهش حق میدم باور کن تو این مدت که کات کردیم همش خودمو سرزنش میکردم در حالی که من تقصیری نداشتم

منطقی😐🤦‍♀️ اره ولی اونقدر دوسش دارم که حتی به خاطر اشتباهاتشم بهش حق میدم باور کن تو این مدت که ک ...

بیکاریم دیگه چیکار کنیم😅😅😅

مطمئن باشین اگه ذره ای شما رو دوست داشت و براش مهم بودین برمیگشت و عذرخواهی میکرد بخاطر اشتباهش نه اینکه بزاره بره پشت سرش رو هم نگاه نکنه هیچوقت بخاطر اینجوری آدمی خودتون رو غذاب ندین🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است. *************************************************** از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

بیکاریم دیگه چیکار کنیم😅😅😅 مطمئن باشین اگه ذره ای شما رو دوست داشت و براش مهم بودین برمیگشت و عذ ...

برای برگشتن برگشت بهش فرصت دادم ولی خراب کرد الانم باز پی اینه که جبران کنه ولی خب متاسفانه نمیشه هیچی مثل قبل شه یعنی یه چیزایی هست که برمیگردن مثل اعتماد هر دو دنبال اینیم که بهم ضربه بزنیم و حرص همو در بیاریم غرور هر دومون اونقدر قویه که به نابودی هم فکر نمی‌کنم کلا دیر اومد خیلی دیر اومد

برای برگشتن برگشت بهش فرصت دادم ولی خراب کرد الانم باز پی اینه که جبران کنه ولی خب متاسفانه نمیشه هی ...

آب ریخته رو نمیشه جمعش کرد پس دیگه خودتون رو درگیر گذشته نکنین از زندگیتون لذت ببرین🙂

حتی شاید هیچوقت موفق نشی که کامل فراموشش کنی ولی توصیه میکنم هرکاری میکنی خودتو از زندگی ننداز

همونی ام که عاشق هرچی و هرکی  که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی  بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:)        من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه...  اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:)                                        حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق  کم نیار  بترس ولی شجاع باش  تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^
فکر نکنم بشه داداش ولی خوب بازم ممنون بابت راهنماییت....

خواهش کاری نکردم🌹

چرا نشه فردی که ارزش علاقه شما رو نمیدونه همون بهتره که فرموشش کنین🙂

خواهش کاری نکردم🌹 چرا نشه فردی که ارزش علاقه شما رو نمیدونه همون بهتره که فرموشش کنین🙂

قربان شما❤️

هعی خودمم دیگه ازش متنفرم یجورایی از کارایی که میکنه ولی خب چیکار کنم همش باهاش مواجه میشم چه حضوری و چه از طریق گوشی حتی سرکوب کردنای خانواده‌ام به خاطرش و یجورایی فراموش کردنش سخت میشه

قربان شما❤️ هعی خودمم دیگه ازش متنفرم یجورایی از کارایی که میکنه ولی خب چیکار کنم همش باهاش مواجه م ...

راه حلش اینه که سعی کنین خودتون رو با چیزای دیگه سرگرم کنین که بهش فکر نکنین🙂🌹🌹🌹