2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 45 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اخه اجی دست خودت نیست 

من اجی نیستم داداشی هستم😅😅

تقصیر شما بود یا پسره که کات کردین؟

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است. *************************************************** از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

نمیتونی به این سرعت فراموشش کنی فقط میتونی خودت رو سرگرم کنی. دو تا دوره آنلاین نگاه کن، با دوستات برو بیرون، با آدمایی که کمتر از اکست میدونن بگرد؛ چون احتمال اینکه یهو ازش حرف بزنی کمتره. و یادت باشه حسی که الان داری خیلی ها داشتن و دارن و این احساسات نمی کشنت. و اینکه تا خودت نخوای همه چیز بی فایده‌ست.

برای جلوگیری از ناراحتی و بحث بیجا: حق با شماست دوست عزیز:)ایراد نداره گاهی وقتا تنها کاری که میکنی زنده موندن باشه.
اخه تا چقدر خودمو مشغول کنم با کوچکترین چیزی یادش میوفتم

اینو بگم هیچوقت فراموش نمیکنی فقط یادش تو زندگیت کمرنگ میشه من بااینکه متاهلم بازم یاد مجردیم میوفتم و اه میکشم خدا ایشالله جوابشو بده

هیچکس ارزش نداره آرامشتو بهم بزنه ی مدت دیگ کم کم آروم میشی فقط یادت باشه دیگ ب کسی دل نده

خوش باش دمی که زندگانی این است...
اینو بگم هیچوقت فراموش نمیکنی فقط یادش تو زندگیت کمرنگ میشه من بااینکه متاهلم بازم یاد مجردیم میوفتم ...

خوب اره نمیتونم فراموشش کنم ولی حداقل یجوری بشه که زندگیم اینطوری به گند کشیده نشه

نمیتونی به این سرعت فراموشش کنی فقط میتونی خودت رو سرگرم کنی. دو تا دوره آنلاین نگاه کن، با دوستات ب ...

مشکل اینه که همه ازش خبر دارن و خانواده‌ام هم خیلی اذیتم میکنن بخاطر اشتباهم و خودشم که....

مکل اینه که همه ازش خبر دارن و خانواده‌ام هم خیلی اذیتم میکنن بخاطر اشتباهم و خودشم که....

درک میکنم. تموم میشه این روزها. 

برای جلوگیری از ناراحتی و بحث بیجا: حق با شماست دوست عزیز:)ایراد نداره گاهی وقتا تنها کاری که میکنی زنده موندن باشه.