2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

93 بازدید | 15 پست

داره بیست سالم میشه ۸ ساله معتاد گوشی بودم هنوزم درگیرم همش حاشیه..

دوساله پشت کنکورم به خودم نمیرسم همش میگم بعد کنکور تیپمو درست میکنم بعد کنکور صورتمو فلان میکنم .. الان درسمنمیخونم

خیلی حالم بده الکی خودمو علاف کردم 😭

اترینم🎀

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کم کم سعی کن درس بخونی سعی نکن یه روزه سبک زندگیتو عوض کنی نتیجه عکس میده

کم کم شروع کردم ولی فقط دوسه روز خوب بودم بعدش دوباره برگشتم مثل قبل شدپ

اترینم🎀

کم کم شروع کردم ولی فقط دوسه روز خوب بودم بعدش دوباره برگشتم مثل قبل شدپ

اشکال نداره موقع شروع پیش میاد باز دوباره سعی کن کم کم برگردی نزار این چند روز توقف کل انگیزتو ازت بگیره

جوابت را ندادم؟ گاهی تشخیص بی ارزش بودن بحث، خودش یک پاسخ است.

اگه نمیخونی پس انگیزه ات کمه کنکور و دانشگاه آینده ات رو هدف مهمی نمیبینی ویدیو انگیزشی ببین و صبح زود بلند شو کارات رو انجام بده

اگه نخواین تغییر کنی هیچ وقت نمیتونی پس اراده کن عوض بشی

اگه نمیخونی پس انگیزه ات کمه کنکور و دانشگاه آینده ات رو هدف مهمی نمیبینی ویدیو انگیزشی ببین و صبح ز ...

بخدا دوس دارم درس بخونم فقط حوصلم نمیکشه اصلا فقطم درس نیس حتی برا رژیمم و قرص خوردنم همینم.. فقط دوروز رژیم میگیرم بعد ول میکنم استمرار ندازم

اترینم🎀

بخدا دوس دارم درس بخونم فقط حوصلم نمیکشه اصلا فقطم درس نیس حتی برا رژیمم و قرص خوردنم همینم.. فقط دو ...

منتظر حوصله نباش و اون لحظه ای که گفتی نمیخوام بخونم بلند شو انجامش بده و عکس آدم های موفق و دانشگاهی که میخوای بری رو بزن بالای سر تخت و هر روز که نگاهش کردی انگیزه بگیری برای رسیدن بهشون