zahrajalaly مدیر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 1998 عنوان سیسمونیییی..... | مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 111 پست خانوما چه چیزایی لازمه برای سیسمونی؟مهم هاش چیهتوی لیستا چیزای بیخود داره 1402/12/24 | 01:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_جان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 11709 عع شوهرت میخره؟ن بابا منکه مامانم میخره طفلی ما هم این رسم مزخرف داریم ولی من به شوهرم گفتم بچه ی توئه چرا مامان من بخره ؟؟؟؟؟ غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونهی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷
aaaaasamira عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 7655 کو😕🙄 ازترسم زود برمیدارمم🤣🤣🤣 اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪
همسرعزیزم عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9795 الان گرفتی ؟! تو ک هنوز اولشی بر چه اساس گرفتی ؟! من هفته ی ۲۰ ام هنوز هیوی ن ... منم خواستم بگم هنوز زوده من ۲۵هفتم هنوز هیچی نخریدم گفتم میزارم اردیبهش میخرم که یه ماه میمونه به زایمانم خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️
zahrajalaly مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 1998 کریر من اصلا نمیخرم اصلا کاربرد نداره برام من خریدم بعضیا میگن خوبه کهنه شورم خریدم من
zahrajalaly مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 1998 ما هم این رسم مزخرف داریم ولی من به شوهرم گفتم بچه ی توئه چرا مامان من بخره ؟؟؟؟؟ چ خوب ک قبول کرد
ماه_جان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 11709 منم خواستم بگم هنوز زوده من ۲۵هفتم هنوز هیچی نخریدم گفتم میزارم اردیبهش میخرم که یه ماه میمونه به زا ... آره منم همون موقع میخرم غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونهی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷
zahrajalaly مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 1998 منم خواستم بگم هنوز زوده من ۲۵هفتم هنوز هیچی نخریدم گفتم میزارم اردیبهش میخرم که یه ماه میمونه به زا ... 🤣اخه من یجوری میخرم پسرانه دخترانه نداشته باشه.خوشم نمیاد مثلا برا پسر ابی بگیرم دختر صورتی رنگا دیگ میگیرم که جنسیت نداشته باشه
ماه_جان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 11709 من خریدم بعضیا میگن خوبه کهنه شورم خریدم من آره مینی واش منم میخوام بگیرمالبته ب اسم بچه برای حوله ها و لباس زیرای خودم میخوام بگیرم غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونهی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷
همسرعزیزم عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9795 🤣اخه من یجوری میخرم پسرانه دخترانه نداشته باشه.خوشم نمیاد مثلا برا پسر ابی بگیرم دختر صورتی رنگا دی ... انشاالله بسلامتی بغل بگیریش خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️
zahrajalaly مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 1998 آره مینی واش منم میخوام بگیرم البته ب اسم بچه برای حوله ها و لباس زیرای خودم میخوام بگیرم &n ... اره اما برای اینا جا ندارم دوتا اتاق دارم اتاق بچم کوچیکه جوش جاش رو میزنم🥲
zahrajalaly مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 1998 انشاالله بسلامتی بغل بگیریش انشالله🥹🤏🏻هنو انقده دل تو دلم نیست کی بزرگترشه شکمم🤣بدنیا بیاد
ماه_جان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 11709 اره اما برای اینا جا ندارم دوتا اتاق دارم اتاق بچم کوچیکه جوش جاش رو میزنم🥲 اندازه ی اتاقی ک داری وسیله بخر چون خیلی گرونه هر تکهواقعا حیف پوله صرف چیزای الکی بشه غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونهی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷
ماه_جان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 11709 انشالله🥹🤏🏻هنو انقده دل تو دلم نیست کی بزرگترشه شکمم🤣بدنیا بیاد چند هفته ای؟ غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونهی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷
zahrajalaly مدیر استارتر عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 1998 اندازه ی اتاقی ک داری وسیله بخر چون خیلی گرونه هر تکه واقعا حیف پوله صرف چیزای الکی بشه تخت وکریر باکمد گرفتم.چند تکه لباس و عروسکم بگیرم تموم.کالسکه روروک نمیگیرم دیگ صندلی غذا...