2777
2789
عع شوهرت میخره؟ن بابا منکه مامانم میخره طفلی

ما هم این رسم مزخرف داریم 

ولی من به شوهرم گفتم بچه ی توئه چرا مامان من بخره ؟؟؟؟؟

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کو😕🙄

ازترسم زود برمیدارمم🤣🤣🤣

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

الان گرفتی ؟!  تو ک هنوز اولشی بر چه اساس گرفتی ؟!     من هفته ی ۲۰ ام هنوز هیوی ن ...

منم خواستم بگم هنوز زوده من ۲۵هفتم هنوز هیچی نخریدم گفتم میزارم اردیبهش میخرم که یه ماه میمونه به زایمانم

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

منم خواستم بگم هنوز زوده من ۲۵هفتم هنوز هیچی نخریدم گفتم میزارم اردیبهش میخرم که یه ماه میمونه به زا ...

آره منم همون موقع میخرم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

منم خواستم بگم هنوز زوده من ۲۵هفتم هنوز هیچی نخریدم گفتم میزارم اردیبهش میخرم که یه ماه میمونه به زا ...

🤣اخه من یجوری میخرم پسرانه دخترانه نداشته باشه.خوشم نمیاد مثلا برا پسر ابی بگیرم دختر صورتی رنگا دیگ میگیرم که جنسیت نداشته باشه

من خریدم بعضیا میگن خوبه کهنه شورم خریدم من

آره مینی واش منم میخوام بگیرم

البته ب اسم بچه برای حوله ها و لباس زیرای خودم میخوام بگیرم  

آره مینی واش منم میخوام بگیرم البته ب اسم بچه برای حوله ها و لباس زیرای خودم میخوام بگیرم   &n ...

اره اما برای اینا جا ندارم دوتا اتاق دارم اتاق بچم کوچیکه جوش جاش رو میزنم🥲

اره اما برای اینا جا ندارم دوتا اتاق دارم اتاق بچم کوچیکه جوش جاش رو میزنم🥲

اندازه ی اتاقی ک داری وسیله بخر 

چون خیلی گرونه هر تکه

واقعا حیف پوله صرف چیزای الکی بشه

انشالله🥹🤏🏻هنو انقده دل تو دلم نیست کی بزرگترشه شکمم🤣بدنیا بیاد 

چند هفته ای؟

اندازه ی اتاقی ک داری وسیله بخر  چون خیلی گرونه هر تکه واقعا حیف پوله صرف چیزای الکی بشه

تخت وکریر باکمد گرفتم.چند تکه لباس و عروسکم بگیرم تموم.کالسکه روروک نمیگیرم دیگ صندلی غذا...