2777
2789
حیففف.انقدممم گرونههههه نگم اصن ازقیمتا.من سایز۱و۲و۳گرفتم از هرکدوم یکی یا دودست  

الان گرفتی ؟! 

تو ک هنوز اولشی بر چه اساس گرفتی ؟!   

من هفته ی ۲۰ ام هنوز هیوی نخریدم!!!

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هستی جانم؟

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

عه انگاری توتاپیکت هستن😂😂😂

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

اره گرفتم مامانم یخورده پول داشت گفتم سال جدید گرون میشه گرفتم بعضی چیزاشو

آها 

ما چون خودمون میخوایم بخریم احتمالا دو ماه قبل زایمانم بگیرم

هنوز خیلی زوده

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

اره🤣🤣چ خطری خودمم ترسیدم

پ🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عع شوهرت میخره؟ن بابا منکه مامانم میخره طفلی

اره مامانا میخرن سیسمونی اول رو‌ماهم اونجوری هستیم همه چی با بابای عروسه

بزار

گذاشتممم