2777
2789

منم دارم سیسمونی میخرم عزیزم

تخت و کمد  ۲۰ تومن

گهواره  ۵ تومن 

کالاسکه تنها  ۷ تومن

تب سنج تفنگی(از این ها در زمان کرونا از روی پیشونی تب را مشخص میکنه) ۹۰۰ تومن

ست رخت خواب ۹۰۰ تومن

ست روتختی ۱۳۰۰ تومن

اسباب بازی

جغجغه ای که حالت دندونی هم داشته باشه( حدودا ۶ تا جغجغه هستند در یک جعبه شبیه حیوانات من ۸۰۰ خریدم)

۲ تا پیشبند( ساده ۵۰ تومن، مهمانی  ۱۰۰ تومن)

ست ۱۹ تیکه سایز صفر ۱۲۰۰ تومن

قصری ۴۰۰ تومن

متکا شیردهی ۱۰۰ تومن

آغوشی سوئیسی  ۲۶۰ تومن

مینی واش ۲ تومن

‌وان تاشو و توری وان  ۹۰۰ تومن

سودوکرم  ۳۶۰ تومن

پد سینه ۱۰۰ تومن

ست ناخن گیر ۳۵۰ تومن

ظرف غذا  ۲۸۰ تومن

ست حوله  ۸۵۰ تومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم سیسمونی میخرم عزیزم تخت و کمد  ۲۰ تومن گهواره  ۵ تومن  کالاسکه تنها   ...

چند هفته ای ؟!

من دخترم مرداد به دنیا میاد نمیدونم چند دست لباس و چه لباس هایی بگیرم؟

منطقه ما از شهریور سرد میشه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

چند هفته ای ؟! من دخترم مرداد به دنیا میاد نمیدونم چند دست لباس و چه لباس هایی بگیرم؟ منطقه ما از ...

۲۴ هفته هستم

منم برای لباس خیلی نگرانم چون دوست ندارم که زیاد بگیرم که بمونه و دوست ندارم که کم بگیرم که بعدا هرجا میخواهم برم بگم بچه لباس نداره

من فعلا یه ۱۹ تیکه سایز صفر خریدم

یه ست بیمارستانی

یه ست ۳ تیکه سایز ۱

یه ست ۵ تیکه  سایز ۳

۵ دست هم مجلسی از سایز صفر تا ۳

چندماهته شما

۲۴ هفته هستم

این هفته رفتم و تمام وسایل را گرفتم

شما الان عجله نکن ، خیلی وقت داری 

بگذار خیالت از سلامت بچه ات راحت بشه و بعد باخیال راحت برو و همه چیز بخر براش

برای سلامتی من و تودلیم هم دعا کن چون در شرایط سختی( استراحت مطلق) هستم

۲۴ هفته هستم این هفته رفتم و تمام وسایل را گرفتم شما الان عجله نکن ، خیلی وقت داری  بگذار خی ...

انشالله که سالم و سلامت باشه.استراحت مطلق چرا.منم اصلا رعایت نمیکنم.راستی اون اولاش درمورد رابطه دکتر بهت چیزی نگفت؟؟

انشالله که سالم و سلامت باشه.استراحت مطلق چرا.منم اصلا رعایت نمیکنم.راستی اون اولاش درمورد رابطه دکت ...

من خودم خیلی استرسی هستم به همین خاطر رابطه خییییلی کم برقرار کردیم با اینکه مشکلی نداره

استراحتم هم به خاطر این هست که طول سرویکسم آمده پایین و چون هفته ام بالا هست نمی توانم سرکلاژ کنم و فقط باید با استراحت مراقب باشم

۲۴ هفته هستم منم برای لباس خیلی نگرانم چون دوست ندارم که زیاد بگیرم که بمونه و دوست ندارم که کم بگی ...

تو که ست ۱۹ تکه صفر خریدی 

بیمارستان رو نمیخریدی چون اونم صفره 

یا مثلا بیمارستان صفر خریدی 

۱۹ تکه سایز ۱ میخریدی 

اینطوری نمیشه ؟

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

۲۴ هفته هستم منم برای لباس خیلی نگرانم چون دوست ندارم که زیاد بگیرم که بمونه و دوست ندارم که کم بگی ...

از کجا متوجه شدی سرویکست پائینه ؟!

مگه از انومالی ک ۱۸ هفتس تا ۳۰ هفته سونویی وسطش هست ؟

سونوی بعد انومالی چیه ؟ و کِی باید رفت؟

من خودم خیلی استرسی هستم به همین خاطر رابطه خییییلی کم برقرار کردیم با اینکه مشکلی نداره استراحتم ه ...

من انومالی رفتم ولی هنوز پیش دکتر نبردم

بعد عید میرم که سونوی بعدی رو هم برام بنویسه